Produktbeskrivelse og -detaljer
HiPP Mini med alaskasejfilet og smørsmurte grøntsager, et komplet måltid fra den 6. måned.
- uden tilsat salt
- med jod - vigtig for normal skjoldbruskkirtelfunktion og mental udvikling
- alfa-linolensyre (en Omega 3 Fedtsyrer) - vigtig for udvikling af hjerne- og nerveceller
- fint pureret - for en blid overgang til mere klumpet mad
- uden Aromaer
- uden Fortykningsmiddel
- anbefalet tidspunkt på dagen: Middag
- Hovedingredienser: Broccoli, fisk, gulerod, pasta, tomat
Fødevarevirksomhed
Navn: HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG
Adresse: D-85273 PFAFFENHOFEN
www.hipp.de
Oprindelsesland/hjemsted
Deutschland
Lovbestemt varebetegnelse
Mini med alaskasejfilet og smørsmurte grøntsager
Ingredienser
Grøntsager* 33% (gulerødder*, broccoli*, tomater*, løg*), vand, pasta* kogt 15% (DURM HVEDE), ALASKA POLLOCK 10,5%, SKUMMÆLK*, stivelse*, Rapsolie* 1,6% , SMØR* 1%, Citronsaft* fra Citronsaftkoncentrat, krydderi *
Indeholder gluten, kan indeholde spor af æg
*Økologisk produceret. 86 % af landbrugets Ingredienser kommer fra økologisk produktion.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 1 portion | pr. 100 g | ||
---|---|---|---|---|
1 Stück | ||||
energi | 528,0 kj / 126,0 kcal | 278,0 kj / 66,0 kcal | ||
fedt | 4,9 g | 2,6 g | ||
heraf | ||||
- mættede fedtsyrer | 1,3 g | 0,7 g | ||
kulhydrater | 13,5 g | 7,1 g | ||
heraf | ||||
- sukker | 3,0 g | 1,6 g | ||
protein | 5,9 g | 3,1 g | ||
salt | 0,19 g | 0,1 g | ||
NRV | NRV | |||
natrium | 0,08 g | 0,04 g | ||
jod | 29,0 µg | 41,0 % | 15,0 µg | 21,0 % |
Anvendelse og brug
Komplet måltid. Brug plastikskeer. Sørg for, at glasset er intakt før brug.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar den uopvarmede rest lukket i køleskabet, og brug den næste dag.
Tilberedning
Opvarm det åbne glas eller den ønskede del i vandbadet eller i mikrobølgeovnen, rør rundt, og kontroller temperaturen.
Advarsler og vigtige oplysninger
Advarsler
- Anbefalet alder: fra 6 år. måned
- Indeholder gluten
Oprethold en afbalanceret kost og en sund livsstil.