Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Elanee
   Udstyr til bækkenbundstræning fase II
   Elanee Udstyr til bækkenbundstræning fase II
   Elanee Udstyr til bækkenbundstræning fase II
   Elanee Udstyr til bækkenbundstræning fase II

   Elanee
   Udstyr til bækkenbundstræning fase II


   1 stk.
   187.95 kr.
   Levering mellem fredag den 26.07.24 og mandag den 29.07.24

   Bestillingsnr. 008588

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   ELANEE udstyr til bækkenbundstræning Phase II træner bækkenbundsmusklerne ved hver bevægelse ved hjælp af let vibration. Fase II træningshjælpemidlet er særligt velegnet til langvarig bækkenbundstræning, hvis du allerede har udviklet en fornemmelse for dine bækkenbundsmuskler (f.eks. med ELANEE bækkenbundstræningshjælpemidler fase I), og de har et grundlæggende styrkeniveau. Yderligere information kan findes på indersiden af ​​det hængslede låg og i brugsanvisning. ELANEE udstyr til bækkenbundstræning Phase II er lydløst og usynligt under tøjet. Træningen kan integreres i den daglige rutine. Det kan have en behageligt stimulerende effekt og øge den seksuelle sansning.

   • til permanent opfølgningstræning med en fortrænet bækkenbund for at forhindre, at musklerne slapper af
   • med
   • vibrationsproducerende bolde indeni
   • for at øge den seksuelle nydelse
   • Længde: 98 mm, Ø øvre halvdel 30 mm, Ø nedre halvdel 35 mm
   • Vægt: 44g

   Anvendelse og brug

   Inden du bruger det første gang, skal du vaske ELANEE udstyr til bækkenbundstræning fase II grundigt og sikre, at forholdene er rene (f.eks. vask dine hænder). Indsæt den forreste mindre kegledel først. Brugen af ​​medicinsk smøremiddel er nyttig, når du træner med bækkenbundstræningshjælpemidlet fase II, især hvis skeden er tør. Indsæt træningshjælpemidlet langsomt, helt og omtrent så langt, som du normalt ville indsætte en tampon. De to halvmåneformede kontaktflader skal være til højre og venstre under indføringen. Det betyder, at de hviler direkte på bækkenbundsmusklerne. I begyndelsen skal du prøve, hvor længe du synes, det er behageligt at have det på, og øge bæretiden i forhold til dit komfortniveau. Træn dagligt for at holde dine bækkenbundsmuskler aktive.

   ELANEE udstyr til bækkenbundstræning fase II kan bortskaffes sammen med husholdningsaffald. Adskil venligst de enkelte komponenter i emballagen efter type og send dem til det relevante genbrugssystem. Overhold venligst de lokale og regionale retningslinjer for bortskaffelse.

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Efter hver anvendelse skal du rengøre træningshjælpemidlet med varmt vand og sæbe eller desinficere produktet med et kommercielt tilgængeligt huddesinfektionsmiddel. Inden træningshjælpemidlet tages i brug igen, skal eventuelt resterende sæbe eller desinfektionsmiddel skylles grundigt med vand.

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Rengør træningshjælpemidlet grundigt før første brug og efter hver anvendelse , og sørg for rene forhold (f.eks. vask hænder). Tjek venligst træningshjælpen før hver anvendelse. Brug kun et fejlfrit produkt. Et træningshjælpemiddel med en ridset eller på anden måde beskadiget overflade kan føre til skader. Ved vaginale infektioner, betændelser, skader eller smertefulde gener i intimområdet samt ved menstruation og problemgraviditet bør anvendelse af ​​udstyr til bækkenbundstræning undgås. Hvis du har andre symptomer (såsom prolaps af bækkenorganerne), bør du have en læge til at udelukke en anden årsag end bækkenbundssvaghed, før du begynder at træne. Hvis du er kendt for at være overfølsom eller allergisk over for nogen af ​​de nævnte ingredienser , bør du undlade at anvendelse det eller kun gøre det i samråd med en læge. Hvis du er jomfru, bør du undlade at anvendelse bækkenbundstræningshjælpemidlet. Det er muligt at bære en cervikal hætte, svangerskabsforebyggende ring, mellemgulv eller intrauterin enhed under træning. Korrekt positionering skal dog kontrolleres før og efter hver træningssession (hvis du er i tvivl, kun i samråd med en læge). Træningshjælpemidlet må ikke bæres under røntgen, computertomografi (CT) eller magnetisk resonansbilleddannelse (MRI). Rengøring med damp, tør sterilisation eller kogning er ikke egnet, da dette kan føre til deformation af materialet.

   Elanee
   Udstyr til bækkenbundstræning fase II
   187.95 kr.
   1 stk.
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.