Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Elanee
   Pilatesring
   Elanee Pilatesring
   Elanee Pilatesring
   Elanee Pilatesring

   Elanee
   Pilatesring


   1 stk.
   206.95 kr.
   Levering mellem fredag den 26.07.24 og mandag den 29.07.24

   Bestillingsnr. 104699

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   ELANEE Pilatesring er en enkel og effektiv træningsanordning til adskillige øvelser. Ringen kan bruges til aktiv helkropstræning for at styrke bækkenbund, mave- og rygmuskler. Rygsøjlen og bækkenbunden stabiliseres og koordination og balance trænes samtidig. Ringen er også velegnet til målrettet styrke- og opbygningstræning i bryst-, skulder-, arm- og benmuskler. Ringen kan bruges som en del af en Pilates- eller helkropstræning – uanset om du er nybegynder eller øvet. ELANEE Pilatesring er særligt velegnet til personer med svækkede bækkenbunds-, mave- og rygmuskler. Produktet er ledsaget af brugsanvisning og et træningsprogram (D, GB, F), som beskriver og illustrerer anbefalede øvelser for bækkenbunds-, mave- og rygmuskler.

   • Træningsapparat til styrkelse af bækkenbund, mave- og rygmuskler og til træning af koordination og balance
   • Ring med ergonomisk formede håndtag med plastpolstring til at sikre træningspositionen mellem arme og ben
   • muliggør målrettet styrke- og udholdenhedstræning i bryst, skuldre, arme. og mave- og benområde gennem ringmodstand
   • med flersproget træningsplakat
   • Diameter: 38 cm
   • Farve grå

   Kontaktoplysninger

   GRÜNSPECHT Naturprodukte GmbH
   Münchener Str. 21, 85123 Karlskron

   Anvendelse og brug

   Øv på et varmt, roligt sted uden forstyrrelser. Sørg for, at der er nok træningsplads, og at ingen genstande stikker ind i den. Hav en polstret sportsmåtte klar. Bær behageligt tøj, når du træner. Det er bedst at lave øvelserne barfodet eller i sportssokker. Undgå at bære smykker eller ur, mens du træner. Få tid til træning. Inden du starter øvelserne, bør du varme op med opvarmningsøvelser i cirka 10 minutter. Efter opvarmning følges instruktionerne i det vedlagte træningsprogram (kun i D, GB, F). Træningens varighed og intensitet kan tilpasses efter dit personlige konditionsniveau og dit velbefindende. Afslut træningen med en afspændingsfase på ca. Tip: Det kan være nyttigt at lave øvelserne foran et spejl, så du bedre kan kontrollere din kropsholdning. Pilatesring kan rengøres med en fugtig klud efter hver træning.

   Pilatesring kan bortskaffes sammen med almindeligt husholdningsaffald. Adskil venligst de enkelte komponenter i emballagen efter type og send dem til det relevante genbrugssystem. Overhold venligst de lokale og regionale retningslinjer for bortskaffelse.

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Opbevar venligst ELANEE Pilatesring på et tørt sted og beskyttet mod solen - helst i emballagen. Opbevar enheden utilgængeligt for børn. Pilatesring er beregnet til genbrug og langtidsbrug.

   Indholdsstoffer

   Polypropylen (PP), Thermoplastischer Gummi (TPR), NitrilButadien-Kautschuk (NBR), Glasfaserring

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Tjek venligst ELANEE Pilatesring før hver anvendelse. Brug kun en Pilatesring , der er i god stand (fri for revner, skader eller skarpe kanter). Pilatesring er under spænding. Overbelast den ikke, da der ellers er fare for kvæstelser . Brug ikke Pilatesring til andre formål. Hæng ikke i Pilatesring, sæt eller stå ikke på den, og brug den ikke til at hænge genstande op. Hvis det anvendelse under graviditet, kort efter fødslen, hvis der allerede er eksisterende skader, efter nylige operationer eller hvis du har særlige funktionsnedsættelser, såsom inflammatoriske sygdomme i sener og led, pacemakere, ortopædiske sygdomme, skal du kontakte din læge for at fastlægge træningsprogrammet om nødvendigt for at koordinere med enheden. Stop med at træne med det samme, og kontakt din læge, hvis nogle af følgende symptomer opstår: Brystsmerter, svær åndenød, svimmelhed, kvalme, smerter i led og muskler. Pilatesring er ikke et legetøj. Træningsudstyret bør være utilgængeligt til børn for at undgå en mulig fare for kvæstelser . Træn ikke, hvis du er ufokuseret, da dette kan resultere i fare for kvæstelser .

   Elanee
   Pilatesring
   206.95 kr.
   1 stk.
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.