Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Derma
   KIDS Sun Roll-On SPF 30
   Derma KIDS Sun Roll-On SPF 30
   Derma KIDS Sun Roll-On SPF 30
   Derma KIDS Sun Roll-On SPF 30

   Derma
   KIDS Sun Roll-On SPF 30


   50 ml (1 L = 1.499,00 kr.)
   74 .95 kr.
   Levering mellem fredag den 08.03.24 og mandag den 11.03.24

   Bestillingsnr. 138153

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Derma Kids Sun Lotion Roll-On SPF 30 er en vandfast, vegansk, øko- og allergicertificeret Solcreme med høj beskyttelse mod solens UVA+UVB stråler. Certificeret solbeskyttelse specielt udviklet til følsom Baby og Børnehud . 0% unødvendige kemikalier, ingen Parfume eller farvestoffer.

   Solcreme er både allergicertificeret og anbefalet som et hudvenligt valg af Asthma Allergy Nordic. Den indeholder ingen Parfume eller farvestoffer og minimerer derfor risikoen for allergier og overfølsomhedsreaktioner. Den absorberes let og efterlader ingen fedtet hinde på huden. Solcreme er nem at påføre og har en roll-on funktion, der gør påføringen af ​​Solcreme endnu sjovere. Den er ideel til en bæretaske til genpåføring af solcreme på farten.

   Solcreme er certificeret som et miljøvenligt valg af Svanemærket og er en koralvenlig Solcreme, der er fri for oxybenzon, octinoxat, octocrylen, ethylhexylsalicylat og Mikroplast . Derudover er den certificeret vegansk af Vegan Society og er lavet med høj prioritet for bæredygtighed, dyrevelfærd og miljø.

   Kontaktoplysninger

   DermaPharm A/S
   Europavej 10, 8990 Fårup, Dänemark

   Oprindelsesland/hjemsted

   Dänemark

   Anvendelse og brug

   Påfør en tilstrækkelig mængde (en håndfuld, ca. 20 ml til børn) på Ansigt og Krop , inden du går ud i solen. For optimal beskyttelse er det vigtigt at bruge den anbefalede mængde. Hvis du går til svømning, skal Anvendelse gentages ofte.

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Opbevar altid din Solcreme på et køligt, mørkt og tørt sted. Hvis din solcreme udsættes for høje temperaturer – for eksempel i en varm bil eller i den bragende sol på stranden – vil den med tiden miste sin effektivitet.

   Når først din solcreme er åbnet, er holdbarheden typisk 12 måneder. Hvis Solcreme bliver snavset, misfarvet eller lugter, skal den smides ud og købes en ny.

   Indholdsstoffer

   Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dibutyl Adipate, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, Diethylhexyl Butamido Triazone, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl / Dimethylcarbonate Copolymer, Microcrystalline Cellulose, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Caprylyl Glycol, Cellulose Gum, Tocopherol, Arginine, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Citric Acid, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Lad altid Solcreme trænge ind i huden, før den kommer i kontakt med tekstiler eller genstande. Undladelse af at gøre det kan resultere i pletter.

   Derma
   KIDS Sun Roll-On SPF 30
   74 .95 kr.
   50 ml (1 L = 1.499,00 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.