Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Spar 15%
   Derma
   KIDS Sun Lotion SPF 30
   Derma KIDS Sun Lotion SPF 30
   Derma KIDS Sun Lotion SPF 30
   Derma KIDS Sun Lotion SPF 30

   Derma
   KIDS Sun Lotion SPF 30


   200 ml (1 L = 560,80 kr.)
   112 .16 kr.
   131,95 kr.
   Levering mellem torsdag den 29.02.24 og fredag den 01.03.24

   Bestillingsnr. 138113

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Derma Kids Sun Lotion SPF 30 er en vandfast, vegansk, øko- og allergicertificeret Solcreme med høj beskyttelse mod solens UVA + UVB stråler. Certificeret solbeskyttelse specielt udviklet til følsom Baby og Børnehud . 0% unødvendige kemikalier, ingen Parfume eller farvestoffer. Den absorberes let og efterlader ingen fedtet hinde på huden. Den er velegnet til både babyer og til børn .

   Den er både allergicertificeret og anbefalet som et hudvenligt valg af Asthma Allergy Nordic. Den indeholder ingen Parfume eller farvestoffer og minimerer derfor risikoen for allergier og overfølsomhedsreaktioner. Solcremen er desuden certificeret af Svanemærket som et grønnere valg og koralvenlig solcreme uden oxybenzon, octinoxat, octocrylen, ethylhexylsalicylat og Mikroplast . Derudover er den certificeret vegansk af Vegan Society og produceret med en høj grad af bevidsthed om bæredygtighed, dyrevelfærd og miljø.

   Kontaktoplysninger

   DermaPharm A/S
   Europavej 10, 8990 Fårup, Dänemark

   Oprindelsesland/hjemsted

   Dänemark

   Anvendelse og brug

   Påfør en tilstrækkelig mængde (en håndfuld, ca. 20 ml til børn) på Ansigt og Krop , inden du går ud i solen. For optimal beskyttelse er det vigtigt at bruge den anbefalede mængde. Hvis du går til svømning, skal Anvendelse gentages ofte. Kinder under 3 år bør ikke være i solen. Undgå solen midt på dagen, hvor solens stråler er stærkest.

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Opbevar altid din Solcreme på et køligt, mørkt og tørt sted. Hvis din solcreme udsættes for høje temperaturer – for eksempel i en varm bil eller i den bragende sol på stranden – vil den med tiden miste sin effektivitet.

   Når først din solcreme er åbnet, er holdbarheden typisk 12 måneder. Hvis Solcreme bliver snavset, misfarvet eller lugter, skal den smides ud og købes en ny.

   Indholdsstoffer

   Aqua, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Glycerin, Diethylhexyl Butamido Triazone, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Lad altid Solcreme trænge ind i huden, før den kommer i kontakt med tekstiler eller genstande. Undladelse af at gøre det kan resultere i pletter.

   Derma
   KIDS Sun Lotion SPF 30
   112 .16 kr.
   131,95 kr.
   200 ml (1 L = 560,80 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.