Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Babydream
   Lædersko, gammelrosa str. L 20/21
   Babydream Lædersko, gammelrosa str. L 20/21
   Babydream Lædersko, gammelrosa str. L 20/21
   Babydream Lædersko, gammelrosa str. L 20/21

   Babydream
   Lædersko, gammelrosa str. L 20/21


   1 stk.
   234.95 kr.
   Levering mellem onsdag den 26.06.24 og torsdag den 27.06.24

   Bestillingsnr. 365659

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Barfodet eller kravlende i sko?
   I de første par måneder af livet begynder de små at presse sig selv overalt med deres ben. På denne måde træner du dine Muskler, sener og led. Mange eksperter anbefaler ikke konstant at tvinge Baby, Kinder og voksenfødder ned i sko, og det er præcis her, vi kommer ind, for i vores sko kan du kravle eller gå "SOM BARFODD"! Hjemmesko er særligt velegnede derhjemme til kravlende babyer og småbørn, da dette sikrer, at deres sarte fødder og tånegle er optimalt beskyttet, når de kravler og løber.

   Hvad er fordelene ved kravlesko?
   Vores babysko lavet af SUPER Blødt, men ROBUST LÆDER har mange fordele, der støtter de små, når de kravler. Materialet er så blødt, at det føles behageligt på dine fødder ved hver bevægelse. Ikke desto mindre giver den optimale pasform også mulighed for, at tæerne har masser af plads til at bevæge sig frit, ligesom LØB BARFODD. Derudover er vores sko i naturlæder udstyret med en skridsikker og FLEKSIBEL SÅL af ruskind. Det er derfor næppe muligt at skride på glatte gulvbelægninger. Skoene er derfor ikke kun en behagelig følgesvend ved kravlen og værdifuld støtte, når man skal lære at gå. De fremmer også udviklingen af ​​finmotorik, da det bløde læder understøtter føddernes NATURLIGE RULLING. Så meget simpelt: Beskyttelse af dine fødder uden at være begrænsende!

   Kun de bedste materialer gør en perfekt sko!
   Med vores NATURLIG LÆDERSKO starter alt med valg af materialer. Lige fra begyndelsen vægter vi KVALITET og BÆREDYGTIGHED højest. Vores vidunderligt bløde naturlædersko er udelukkende lavet med KROMFRI garvet naturlæder. Dette sikrer ikke kun, at de komfortable sko er underlagt streng forureningskontrol, men også at de er ÅNDBARE og HUDVENLIGE. Vi henter dette læder såvel som vores emballage - lavet af 100 % genanvendeligt pap - samt Ökotex-100 certificeret garn og emballagetape fra tyske virksomheder.

   Bedste håndværk for optimal pasform!
   "En sko er kun så god som den skomager, der laver den." Vores sko i naturlæder er lavet med stor sans for detaljer af erfarne og dygtige medarbejdere. Alt starter med omhyggelig udvælgelse af læderet - vi undersøger hver enkelt og tjekker, om de opfylder Rossmanns høje krav. De erfarne stansere producerer derefter de forskellige individuelle dele med høj præcision, som nænsomt samles i hånden af ​​kvalificerede quiltere for at skabe vores naturlige lædersko.

   Kontaktoplysninger

   Dirk Rossmann GmbH
   Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
   www.rossmann.de

   Anvendelse og brug

   Vores læder er bevidst fremstillet uden imprægnering, da de fleste overfladebehandlinger er af kemisk oprindelse. Let snavs kan rengøres med en tør klud.

   Babydream
   Lædersko, gammelrosa str. L 20/21
   234.95 kr.
   1 stk.
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.