Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
Babydream Drikkesut, str. M 0+ måneder
Babydream Drikkesut, str. M 0+ måneder
Babydream Drikkesut, str. M 0+ måneder
Bestillingsnr.
070462
Babydream
Drikkesut, str. M 0+ måneder
18 .95 kr.
1 stk. = 9,48 kr. , 2 stk.

Produktbeskrivelse og -detaljer

Som mor ved du, at: Amning er det bedste for dit barn. Babymad bør kun tilberedes og mades som anbefalet af producenten. Babydream standard drikkesut i rund, naturlig form passer til de fleste standardflasker, men ikke flasker med bred åbning.

Tyk kant på sutten: Den ekstra tykke kant på sutten sikrer en god forsegling af flasken. Skru ringen tilstrækkeligt stramt til, at der ikke lækker væske.

Anti-kolik: Ventilen i vores Babydream drikkesut udligner trykket, når barnet drikker, og reducerer dermed risikoen for spædbarnskolik på grund af skadelig luft i maven.

  • Størrelse på drikkesutten: M for mælkeprodukter
  • i rund, naturlig form
  • Anti-kolik
  • af silikone
  • denne Babydream-vare er i overensstemmelse med EN 14350.
  • over 90 %¹ accept

¹NOVATEX-produkttest, 2019, 93% n=58 (54 ud af 58) af babyer accepterer straks sutten

Kontaktoplysninger

Dirk Rossmann GmbH
Isernhägener Straße 16, 30938 Burgwedel
www.rossmann.de

Anvendelse og brug

Sådan rengøres drikkesutten:

Før første brug:
Kog tilbehørsdelene til sutten, flasken og flasken i 5 minutter, og hav altid vand nok i gryden til at forhindre beskadigelse af materialet. Dampkogeren, mikrobølgeovnen og opvaskemaskinen er ikke egnet til rengøring og udkogning.

Før hver brug:
Rengør sutten, flasken og flaskens tilbehør grundigt under rindende varmt vand eller med almindeligt opvaskemiddel.

Regelmæssigt:
Kog tilbehørsdelene til sutten, flasken og flasketilbehøret i ca. 3 minutter som beskrevet ovenfor.

Opbevaring og anvendelse

Opbevarings- og brugsbetingelser

Udskift sutten efter en til to måneders brug af hensyn til hygiejne og sikkerhed. Opbevar produkt- og brugsvejledningen. I tilfælde af reklamation: Gem adresse, art.nr. (EAN-kode) og emballage.

Advarsler og vigtige oplysninger

Advarsler

For dit barns sikkerhed og sundhed:

BEMÆRK

Dette produkt må kun anvendes under opsyn af en voksen. Brug aldrig en flaskesut som sut. Langvarig sugning af væsker forårsager huller i tænderne (karies). Dette gælder især for sukkerholdige drikkevarer eller mad, sur frugt- og grøntsagssaft. Brug ikke sutterne til medicin. Kontroller altid væskens temperatur, før du giver den til babyen.

Hold altid alle dele, der ikke bruges, uden for børns rækkevidde! Små dele som f.eks. tætningsskiven og drikkesutten kan sluges eller medføre kvælningsfare. Skru altid ringen tilstrækkeligt fast til at forhindre væskelækage. Dit barn kan trække drikkesutten ud af ringen ved intensiv sugning – dette indebærer en risiko for kvælning! Kontroller sutten og flasken før hver brug. Før brug skal du trække sutten i alle retninger for at sikre, at den er slidstærk nok. Efterlad ikke i direkte sollys, i varme eller i en desinficerende opløsning i lang tid – det kan medføre materielle skader. Udskift sutten med det samme, hvis der opstår tegn på slid. Revner, bidemærker, klæbrighed eller deformering kan få dele til at løsne sig, og barnet kan sluge dem. Udskift sutten efter en til to måneders brug af hensyn til hygiejne og sikkerhed. Drikkeflasker kan have ridser eller revner og kan gå i stykker – risiko for personskade: Udskift flasken! Opvarm ikke fyldte, forseglede flasker i mikrobølgeovnen – der er risiko for eksplosion og materielle skader. Flaskens indhold kan eksplodere. Der er risiko for skoldning på grund af ujævn opvarmning.

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.