Produktbeskrivelse og -detaljer
En blød Bio grød til børn fra 1 år og derover, produceret efter Biolands retningslinjer: Delikate Fuldkornshavregryn er dens basis, bananflager giver en mild, frugtagtig sødme, som er fint afrundet af stødt vanilje. Der er ikke tilsat sukker (Ingredienser indeholder naturligt sukker). Alnatura Kinder havre & banan virker varm og kold: Tilsæt blot sødmælk og lad det trække i fem minutter – for en ideel start på dagen.
- Økologisk kvalitet (Bioland)
- fra 1 år
- uden tilsat sukker (Ingredienser indeholder naturligt sukker)
- mild frugtagtig, blød og nem at tygge,
- virker varm og kold
Fødevarevirksomhed
Navn: Alnatura GmbH
Adresse: Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt
www.alnatura.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
EU/Nicht-EU Landwirtschaft
Testbedømmelser, kvalitetsstempler og foreningslogoer
Lovbestemt varebetegnelse
Bio Fuldkornshavregryn med bananflager til småbørn fra 1 år og derover
Ingredienser
FULDKORN HAVEFLAGER* møre blade 81%, bananflager* 14%, SPELLET FLAGER*¹ smelter i munden 5% (SPELLET MEL*¹, thiamin (vitamin B1)), stødt vaniljestang*
*fra økologisk landbrug
¹Spelt er en type gammel hvede
Kan indeholde spor af SOJA, MÆLK, MANDEL, NØDDER, SELLERI og SESAM .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 1 portion | pr. 100 g | ||
---|---|---|---|---|
pro Portion (30g Brei + 95ml Vollmilch) | ||||
energi | 712 kj / 169 kcal | 1554 kj / 368 kcal | ||
fedt | 5,0 g | 5,4 g | ||
heraf | ||||
- mættede fedtsyrer | 2,4 g | 1,0 g | ||
kulhydrater | 23,3 g | 64 g | ||
heraf | ||||
- sukker | 7,3 g | 9,1 g | ||
kostfibre | 2,6 g | 9,0 g | ||
protein | 6,5 g | 11,4 g | ||
salt | 0,12 g | 0,01 g | ||
natrium | 0,05 g | < 0,0 g | ||
vitamin B1 (thiamin) | 0,34 mg | 1,0 mg |
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevares et tørt sted og beskyttet mod varme.
Tilberedning
Koldt og varmt - så nemt er det
1. Kom gerne cirka 4 spsk (30g) grød i en skål. 2. Tilsæt cirka 95 ml kold eller varm sødmælk, der er blevet afkølet til forbrugstemperatur. 3. Rør grøden rundt og lad den svulme i cirka 5 minutter – færdig!