Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Weleda

   Weleda

   Weleda: holistisk naturkosmetik i over 100 år

   Weleda betragtes som et af de førende mærker inden for holistisk naturkosmetik i hele verden. For mere end 100 år siden udviklede Weledas grundlæggere en ny forståelse af sundhed og skønhed. På dette grundlag arbejder virksomheden i dag med produkter, der også tager vor tids klimaudfordringer alvorligt. For mere klimabeskyttelse, mere biodiversitet og en sundere jord, og ikke mindst for sunde mennesker.

   90 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Weleda
   Havtorn Express håndcreme
   50 ml (1 L = 1.039,00 kr.)
   51.95 kr.
   Weleda
   Skin Food Light hudcreme
   75 ml (1 L = 1.252,67 kr.)
   93.95 kr.
   42.95 kr.
   69.95 kr.
   Weleda
   Skin Food hudcreme
   75 ml (1 L = 1.252,67 kr.)
   93.95 kr.
   55.95 kr.
   Weleda
   Opbyggende havreshampoo
   190 ml (1 L = 347,11 kr.)
   65.95 kr.
   55.95 kr.
   159.95 kr.
   Weleda
   baby Calendula Spa
   200 ml (1 L = 469,75 kr.)
   93.95 kr.
   47.95 kr.
   Weleda
   Sole-tandpasta
   75 ml (1 L = 492,67 kr.)
   36.95 kr.
   Weleda
   Mama perineummassageolie
   50 ml (1 L = 2.259,00 kr.)
   112.95 kr.
   Weleda
   24h Deo Roll-On Citrus
   50 ml (1 L = 1.319,00 kr.)
   65.95 kr.
   Weleda
   Hirse plejeshampoo
   190 ml (1 L = 347,11 kr.)
   65.95 kr.
   168.95 kr.
   Weleda
   Rosmarinbad
   200 ml (1 L = 609,75 kr.)
   121.95 kr.
   Weleda
   Calendula plantesæbe
   100 g (1 kg = 469,50 kr.)
   46.95 kr.
   93.95 kr.
   Weleda
   Aroma Shower Relax
   200 ml (1 L = 279,75 kr.)
   55.95 kr.
   Weleda
   Fodbalsam
   75 ml (1 L = 946,00 kr.)
   70.95 kr.
   55.95 kr.
   Weleda
   Skin Food nærende natcreme
   40 ml (1 L = 4.223,75 kr.)
   168.95 kr.

   Fra naturen til din skønhed med Weleda

   Et klassisk og ikke mindst velkendt mærke indenfor skønhed og hudpleje er Weleda – og med god grund. For kvaliteten af Weledas produkter begynder med råvarerne. Siden begyndelsen har Weleda nemlig været engageret i bæredygtighed og forsøger at give naturen lige så meget tilbage, som der tages fra den. Når du vælger Weleda produkter, vælger du derfor produkter og ikke mindst en virksomhed, der gør sit for at respektere naturen.

   Et stort udvalg af forskellige Weleda produkter

   Weleda hudplejeprodukter er skabt til at styrke balancen mellem krop, sind og sjæl med deres plejende egenskaber. Produktsortimenter spænder bredt med både cremer og bodylotions, ansigtscremer, læbepleje, deodoranter, kropsolier, shampoos, showergels og tandpasta til både babyer, børn og voksne. Derfor skal produkter fra Weleda også være tilgængeligt for alle, hvorfor de ligger i et fornuftigt prisleje. Leder du efter hudpleje til de helt små, kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af Weleda Baby Derma, og du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med en god og plejende Weleda håndcreme, bodylotion eller noget helt tredje. God fornøjelse!

   Uundværlig Weleda ansigtscreme

   Vores hud skal have fugt, pleje og beskyttelse – og huden i ansigtet er ikke en undtagelse. Derfor er en god ansigtscreme et must have. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige Weleda ansigtscremer til forskellige behov og med forskellige plejende ingredienser. Det kan være, du allerede har hørt om den populære hudplejeserie Weleda Skin Food, som også kendte personligheder som Victoria Beckham, Hailey Bieber og Rosie Huntington-Whiteley, bruger som fast del i deres hudpleje- og makeuprutine – og med god grund. For Skin Food fra Weleda er din redning, når huden er tør, da den indeholder en effektiv sammensætning af ekstrakter fra stedmoderblomst, morgenfrue og kamille, der regulerer og beroliger huden og gør den smidig og blød, hvorfor den også er den perfekte base under din makeup. Gå derfor på opdagelse blandt vores ansigtscremer og anden hudpleje fra Weleda her på siden, og find den eller de produkter, som passer til dine behov og hudplejerutine.

   Økologisk kvalitet med Weleda produkter

   80 % af Weledas råvarer kommer fra økologisk eller biodynamisk dyrkning. For at opnå større bæredygtighed har Weleda fra 2022 investere yderligere 1 % af sin globale omsætning i bevarelse af biodiversitet, klimabeskyttelse og jordbundsbevaring. For Weleda betyder bæredygtig forretning at bevare menneskers og naturens sundhed for fremtidige generationer, ved kun at fjerne det, der kan vokse igen. For kun på denne måde kan de globale udfordringer i dag, såsom klimaændringer eller tab af biodiversitet, imødegås på lige fod. Derfor arbejder Weleda i øjeblikket på at forbedre virksomhedens CO2-fodaftryk og udvikle en mere bæredygtig emballage. Når du køber Weleda naturkosmetik, får du derfor:

   • 100 % certificeret naturkosmetik
   • 100 % naturlige dufte, udviklet af egne parfumeører
   • Økologisk dyrkning af over 80 % af de certificerbare råvarer
   • Produkter der er fri for mikroplastbestanddele, genetisk modificerede råvarer og mineraloliebaserede råvarer
   • Råmaterialer, der er indkøbt med respekt for mennesker, planter og dyreliv
   • En virksomhed, der gør brug af vedvarende energikilder

   Om Weleda som virksomhed

   Weleda er et af de to førende mærker på verdensplan, der som de første har opnået UEBT-certificering for "sourcing with respect", hvilket aktivt fremmer etiske råvareindkøb og biodiversitet. UEBT-mærket garanterer, at biodiversiteten bevares under dyrkning, høst og videreforarbejdning, og at alle deltagere i forsyningskæden behandles og betales retfærdigt. Derudover er Weleda produkter 100 % certificeret naturkosmetik og bærer NATRUE-seglet, hvis mål er at promovere naturlig og økologisk kosmetik på verdensplan. Som stiftende medlem samarbejder Weleda med Natrue om at fremme en høj økologisk råvarekvalitet i naturkosmetik. Derudover er Weleda en B-virksomhed med B-Corp-certifikatet (Certified Benefit Corporations), der er en anerkendelse af virksomheder, der arbejder på en ansvarlig, økologisk bæredygtig og socialt retfærdig måde.

   Køb Weleda online hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af Weleda hudpleje, og helt sikkert også noget, som passer til dine behov. Leder du efter yderligere hudpleje, kan du gå på opdagelse i resten af vores ansigtspleje og kropspleje, hvor du finder et stort udvalg af forskellige produkter. Du har derfor rig mulighed for at handle den selvforkælelse, som du har behov for via vores hjemmeside.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.