Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   Swiffer

   Aldrig været så nemt at elimere snavs og støv! Swiffer handler i høj grad om én ting: brugervenlighed. Brugerne af Swiffers produtker skal have det nemt og kunne opnå optimale rengøringsresultater med en lille indsats. Swiffer skal forenkle kedelige husholdningsopgaver i en sådan grad, at de næsten kan blive sjove!

   14 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   60.95 kr.
   Swiffer
   Støvmagnetklude
   20 stk. (10 stk. = 46,98 kr.)
   93.95 kr.
   51.95 kr.
   51.95 kr.
   93.95 kr.
   Swiffer
   Duster støvmagnet-sæt
   7 stk. (1 stk. = 7,42 kr.)
   51.95 kr.
   51.95 kr.
   51.95 kr.
   121.95 kr.

   Swiffer: rengøringsprodukter der gør livet nemmere

   Swiffers støvmagnetklude er klassikere. De opsamler op til tre gange så meget støv og snavs som konventionelle støvklude. De når også særligt let ind i svært tilgængelige hjørner og fordybninger. Swiffer-støvmagentkludene hjælper også mod allergener fra husstøvmider eller kæledyr og binder dem med tusindvis af fine mikrofibre. Kludene er også gode til at opsamle hår og pels fra kæledyr.

   Swiffer tilbyder desuden også gulvklude i våd- og tørversioner. Den medfølgende gulvmoppe kan drejes 360 grader og er særlig fleksibel - den passer let ind på svært tilgængelige steder som i hjørner og kanter. Med den teleskopiske stav og det bevægelige tilbehør kan selv områder under senge eller sofaer nemt nås og rengøres uden at overbelaste ryggen.

   Hvad er det særlige ved swiffer støvmagnet?

   Swiffer bruger femminuttersreglen til rengøring. Det betyder, at alt i husholdningen, der kun tager fem minutter, bliver gjort med det samme. På den måde hober de små opgaver sig ikke op til et bjerg af arbejde, der skal gøres på én gang. Swiffer-produkterne er derfor designet til at forenkle arbejdet, så det kan gøres hurtigt og spontant. På den måde holdes hjemmet hygiejnisk og rent på nul komma fem.

   Med Swiffers støvkost gøres enhver rengøring gulve nemt. Swiffer støvkosten er særligt god til gulve af følgende materiale:

   • Trægulve og parket
   • Laminat & linoleum
   • Fliser og natursten
   • Vinyl og PVC 

   Dette dækker de fleste indendørs gulvbelægninger. Til følsomme trægulve findes der også tørre gulvklude med en voksbelægning. Uanset om det er i køkkenet, badeværelset, stuen, spisestuen eller gangen - med Swiffer lykkes rengøringen i alle rum.

   Hvordan brugesr man Swiffer Duster?

   Den største fordel ved Swiffers produkter er, hvor let det er at bruge. Kluden sættes ganske enkelt fast på skraberen - uanset om det er en teleskopisk skraber til gulvet eller en håndskraber til afstøvning af overflader. Nu skal den blot tørres over de snavsede områder. De mindste partikler bliver simpelthen opfanget af klubbens fibre og transporteret væk.

   Tip: Ved meget genstridigt snavs kan det betale sig at tørre af med en fugtig klud for at opnå det bedste resultat.

   Afhængigt af hvor slemt snavset er, kan kluden også genbruges. Alternativt kan den blot smides i affaldet sammen med det snavs, støv og hår, som den har samlet op. Der opstår ikke støv, som det fx sker ved tømning af en støvsugerbeholder, fordi mikrofibrene og deres elektrostatik binder snavset pålideligt.

   Køb Swiffer hos ROSSMANN: value for money og optimal funktionalitet

   Swiffer-produkterne overbeviser med ukompliceret håndtering og forenkler dermed de daglige rengøringsopgaver i husholdningen. Både gulvmoppen og fjerstøvsugeren opsamler pålideligt støv, snavs og hår takket være deres fine mikrofiberstruktur. Dette optager snavset ganske let ved hjælp af elektrostatisk virkning og efterlader ikke støv som lignende apparater gør.

   Hvis du ønsker at købe Swiffer Duster produkterne, er rossmann.dk det rette sted! Klik dine Swiffer produkter hjem nu, og gør rengøringen til en leg!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.