Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker
   Semilac

   Semilac - højkvalitets UV-neglelak

   Smukke negle i op til 21 dage - med Semilac-neglepleje kan du lave manicure og pedicure som i neglestudiet, men derhjemme! Produkterne fra det europæiske mærke er kendetegnet ved deres høje kvalitet og opfylder de individuelle behov hos de fleste. Ud over forskellige UV-neglelakker i flotte farver tilbyder deres omfattende produktsortiment også strålende topcoats, plejende negleolier, professionelt tilbehør og meget mere.

   144 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Semilac
   Negleaffedter
   125 ml (1 L = 343,60 kr.)
   42.95 kr.
   42.95 kr.

   Global succes takket være passion og kundeforståelse

   Den internationale virksomhed Semilac startede med en enkelt butik og arbejdede sig op i negleplejebranchen med masser af passion, engagement og forståelse for forbrugernes og især de kvindelige forbrugeres behov. I dag har grundlæggerne succes over hele verden med UV-neglelakker og lignende. Semilac-produkterne er af højeste kvalitet, og sparer dig tid og penge, for med manicureprodukterne kan du tage alt, hvad du har brug for til professionel neglepleje, med ind på dit eget badeværelse.

   Skab individuelle looks med semilac-produkter

   Uanset om det er UV-neglelak, negleolie, topcoat eller UV-gel - Semilac udvikler altid sine produkter med fokus på brugerens behov. Med unikke dekorative elementer og subtile til strålende farver kan brugere være kreative og skabe individuelle looks. Produkterne sikrer dig følgende:

   • enkel, tidsbesparende påføring
   • et naturligt look
   • dermatologisk testet
   • fri for dyreforsøg
   • farver til enhver lejlighed


   Desuden er de fleste af mærkets produkter veganske. Skønhedsdronninger og -konger skal føle sig helt trygge ved at style deres negle med Semilac. At virksomheden allerede har nået dette mål mange gange, fremgår af de mange forbrugerpriser og udmærkelser, som Semilac er blevet hædret med.

   Neglepleje før lak

   Det første skridt til en professionelt udseende pedicure og manicure er helt sikkert grundlæggende neglepleje før lakering. Hybrid negledesign har også brug for en sund og stærk negl som fundament for et holdbart, skinnende resultat. For at opnå dette tilbyder Semilac ikke kun UV-neglelak, men også styrkende neglebalsam eller plejende neglelak. Svage eller endda beskadigede negle plejes og styrkes ideelt takket være vitaminerne.

   Semilac tilbyder et mangfoldigt sortiment

   Fra topcoats til hybridneglelakker og startsæt - Semilacs mangfoldige produktsortiment indeholder alt, hvad du har brug for til et vellykket UV-negledesign. Med syv forskellige base coats er der den helt rigtige top coat til ethvert neglebehov. UV-neglelakkerne er opdelt i mange forskellige kollektioner og giver naturlig glans samt en holdbarhed på op til tre uger - uden afskalninger, mærker eller revner i lakken.

   De innovative One-Step UV Nail Lacquers 3in1 kræver ingen primer og ingen topcoat, hvilket gør påføringen endnu nemmere og mere tidsbesparende. Det brede Semilac-farvesortiment er særligt overbevisende: Til enhver lejlighed og smag er der noget for enhver smag at prøve blandt de subtile, intense og farvestrålende nuancer - eller endda din personlige yndlingsfarve.

   Køb Semilac hos rossmann: bedste kvalitet og et stort udvalg af farver

   Som ekspert i UV-neglelak gør mærket alle neglefans lykkelige. Forbrugere, der køber Semilac-produkter, vil være glade for deres velplejede, sunde og stylede negle. Derudover overbeviser kvalitetsprodukterne med deres nemme påføring, det store farveudvalg og den lange holdbarhed. Oplev UV-neglelakkerne og Co. fra Semilac her på rossmann.dk, og få dine ønskede produkter leveret bekvemt til dit hjem.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.