Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   got2b

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   Schwarzkopf got2b
   Chaot Fibre Gum
   100 ml (1 L = 469,50 kr.)
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   46 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   got2b - styling uden grænser

   got2b forvandler hår til kunst, karakter og kreativitet. Styling- og plejeprodukterne er perfekte til alle dem, der nægter at lade sig bøje for noget! Med got2b kender kreativiteten ingen grænser. Med got2b tilbyder Schwarzkopf, det originale hårplejefirma, en produktlinje, der er skræddersyet til individualister. Alt, der ikke svarer 100 % til normen, er tilladt. Men usædvanlige frisurer og farver er langt mere end blot et behov for opmærksomhed: Det handler om at skille sig ud fra den grå masse og ikke være underordnet overalt. Selv om Schwarzkopf med sine mere end 120 år er en absolut traditionel virksomhed, ser den forandring og forvandlingsmuligheder som en styrke og opfylder med sin unge og moderne got2b-linje netop dette behov.

   got2b styling

   Med Schwarzkopfs stylinglinje kan du virkelig give den gas. Næsten alle individualiseringsmuligheder for håret bliver muliggjort med got2b. Produkterne kan inddeles i flere praktiske kategorier, bl.a:

   • Fiksering og formning
   • Opfriskning og konditionering
   • Farvning og vedligeholdelse

   Derudover er der talrige specialprodukter, der er skræddersyet til helt specifikke hverdagsproblemer, som der ellers ikke findes nogen rigtig praktiske løsninger på. got2b tilbyder netop disse løsninger - f.eks. med fikseringsbørsten til irriterende babyhår, der ofte ødelægger perfektion efter styling af buns samt fletninger.

   Fiksering og forming

   Når vi tænker på at sætte vores hår, tænker vi normalt på gel. Men ikke alle geler er ens, og der findes mange andre muligheder for at fikserer og forme frisuren, så den passer til de forskellige hårstrukturer og individuelle stylingønsker. På den ene side adskiller stylinghjælperne sig i deres fasthed: Spektret spænder fra matte og fleksible produtker til afslappede surfer-looks til meget holdbart hår, der kan bruges til at skabe mange moderne styles.

   Frisuren behøver ikke nødvendigvis at være et kunstværk, der tager flere timer. Ofte er det nok med en målrettet fremhævelse af den naturlige struktur eller en mere eller mindre tilfældig modellering for det perfekte, individuelle look. Det kan i øvrigt gøres særligt hurtigt med stylingpulver.

   Opfriskning og pleje

   Du har ikke altid tid til styling. Uanset om du har en stresset dag, er gnaven om morgenen eller bare har sovet over sig igen: dit hår skal stadig se godt ud. En løsning er tørshampoo. Ud over den visuelle friskhedseffekt har varianterne fra got2b også en diskret duft, der kan neutralisere lugten af tobaksrøg fra fx festen aftenen før. Tørshampoo binder fedt, der kommer ind i håret gennem hovedbunden og gennem berøring med hænderne. Disse kan så blot kæmmes ud, hvilket frisker håret betydeligt op. Dette er naturligvis ikke en permanent løsning, men det får dig stadig igennem dagen med en følelse af at være frisk og velplejet.

   På et tidspunkt bliver du dog nødt til at vaske dit hår - og derefter har du brug for got2b hårpleje, fx med leave-in lotion mod kruset hår. Til den næste styling session bliver håret ofte føntørret og har brug for varmebeskyttelse, før stylinggel, pudder eller voks bruges igen. På den måde lukkes cirklen, og got2b ledsager dig gennem hele din daglige rutine.

   Farvning og konservering

   Alle, der nogensinde har farvet deres hår, ved det: Det handler ikke kun om at farve, men også om at bevare farven senere. Dette er ofte vanskeligere end det første trin. Derfor er det værd at bruge matchende shampooer, der bevarer de enkelte farver, fx en supertrendy silver. Hos got2b får du begge dele: kosmopolitiske farver og den matchende pleje.

   Hvis du vil have en ny farve hver dag, kan du også arbejde med midlertidige farver, der forsvinder igen, når du vasker dit hår. Her kan enkelte hårstrå farves på en ukompliceret, men yderst effektiv måde i få trin, og der skabes et meget individuelt look hver dag.

   Køb got2b på rossmann.dk

   Et bredt udvalg af got2b fås hos ROSSMANN med få klik. Her findes moderne pudder, klassiske geler, matte vokse og andre alsidige stylingsprodukter samt farver og produkter til touch up, når det skal gå hurtigt. got2b fokuserer på den individuelle - den eneste grænse er din egen kreativitet!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.