Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   Scholl

   33 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   74.95 kr.
   37.95 kr.
   28.95 kr.
   Scholl
   hjortetalgcreme
   100 ml (1 L = 439,50 kr.)
   43.95 kr.
   51.95 kr.
   Scholl
   Party Feet hælpuder
   2 stk. (1 stk. = 35,48 kr.)
   70.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Få flotte fødder med Scholl

   Elsker du også at forkæle dig selv? Så er de mange fodplejeprodukter fra Scholl helt sikkert noget for dig. Scholl har nemlig udviklet en række produkter, som kan hjælpe dig med at få velplejede og flotte fødder. Scholl har både produkter, som du kan bruge i dine sko og direkte på dine fødder, så du kan give dine fødder den fulde pleje. Uanset om du døjer med dine fødders velbefindende, såsom ligtorne eller svamp ved neglene, eller om du blot ønsker at pifte dine fødder op ved at fjerne hår hud og opnå en pæn klippet form på neglene, så finder du formentligt svaret hos Scholl. Med andre ord er Scholl for mange det første step mod at få strålende fødder og tånegle. Er du bekymret for dine fødders sundhed, bør du altid søge råd hos din læge.

   Køb produkter fra Scholl online hos Rossmann 

   Hvis du elsker fodpleje, er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig gå på opdagelse i de mange forskellige kategorier indenfor fodpleje. Hos Rossmann har vi blandt andet samlet et stort og varieret udvalg af de mange spændende produkter fra Scholl. Her kan du få alt hvad hjertet begærer af fodprodukter med alt lige fra indlægssåler og lugtfjernerdeodorant til fodmasker og negleklippere. Scholl må siges at være et både veletableret og efterhånden også meget velkendt mærke indenfor pleje af fødder. Scholls passion for sunde og velplejede fødder gør dem til et oplagt valg. Du kan med fordel anvende flere forskellige af produkterne fra Scholl i en kombination, som passer perfekt til netop dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.