Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker
   RealTechniques makeup børster

   Real Techniques - makeup-redskaber af høj kvalitet til professionelle, strålende looks

   Real Techniques begejstrer skønhedsfans over hele verden med sine prisvindende og innovative værktøjer i førsteklasses kvalitet. Fra praktiske penselsæt til makeup svampe tilbyder mærket det rigtige make-up tilbehør til enhver påføring og perfekte looks. Takket være deres fantastiske tekstur får brugerne mest muligt ud af skønhedsprodukterne og er også glade for, at produkterne er fremstillet uden dyreforsøg og af veganske materialer. Fra let dagsmakeup til dramatiske runway-looks, redskaberne fra Real Techniques skaber præcise, fejlfri og stribefri resultater.

   10 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   125.95 kr.
   135.95 kr.
   Ikke på lager

   Makeup børster fra Real Techniques - cruelty-free, veganske og langtidsholdbare

   For at få et naturligt og professionelt look har du ikke kun brug for skønhedsprodukter af høj kvalitet, det er også vigtigt at bruge de rigtige børster til påføring. Uanset hvor mange trin dit personlige makeup-look kræver, har Real Techniques den perfekte pensel til hvert trin. Det er de:

   • børsterne er lavet af syntetiske hår af høj kvalitet
   • nemme at holde om og ergonomiske
   • holdbare og nemme at rengøre
   • cruelty-free og veganske

   De syntetiske hår er ekstremt fine, absorberer farven godt og fordeler den jævnt. Dyreelskere og makeup-entusiaster kan også glæde sig, for alle børsterne er cruelty-free og veganske. Det betyder, at penslerne også er velegnede til personer med allergi over for dyrehår. Uanset om det er til en perfekt dækning med foundation, stærke konturer med blush eller den perfekte øjenskygge, er penslerne perfekt formet til det formål, de er beregnet til at opfylde. Med et af de populære penselsæt bliver samlingen af skønhedstilbehør perfekt på én gang, og makeuppen kan begynde med det samme.

   Alsidige kosmetiksvampe til en jævn finish

   Superblød, farverig og multifunktionel - den kosmetiske svamp har længe været en del af basisudstyret hos enhver makeup-professionel. Og det er ikke så mærkeligt, for disse alsidige svampe kan meget mere end bare at lægge foundation. De gør det også særligt nemt at blende concealer, highlighter og blusher korrekt. Kombinationen af Real Techniques-svampenes dråbeform og skrå overflade gør det nemt at nå ansigtets forskellige konturer. Miracle Complexion Sponges fra det professionelle mærke er også

   • fremstillet af latexfri skumteknologi,
   • egnet til våd eller tør brug
   • ideel til jævn blanding og påføring

   Den revolutionerende latexfri skumteknologi er specielt udviklet af Real Techniques til at skabe en forbedret finish. Allrounderne kan bruges tørt eller vådt efter individuelle præferencer og forhindrer uønskede striber og irriterende makeupkanter. Svampen passer perfekt i de praktiske Real Techniques Travel Sponge Cases og kan derfor opbevares mere hygiejnisk i din make-up taske eller på rejsen.

   Hvorfor er regelmæssig rensning af redskaberne vigtig?

   Du kan opnå en strålende hud og en ensartet teint ikke kun ved at bruge skønhedsprodukter af høj kvalitet og faste ansigtsplejerutiner - regelmæssig rengøring af Real Techniques kosmetiske redskaber er næsten lige så vigtigt. Det fremmer ikke kun en sund hud, men forlænger også levetiden for svampe og børster. Det er også lettere at påføre og blande med makeupredskaber af høj kvalitet, hvis der ikke er gamle makeuprester på dem.

   Optimal øjen- og ansigtsmakeup med Real Techniques

   Uanset om det er contouring af kinder, highlighting eller styling af øjenbryn - med de professionelle skønhedsredskaber fra Real Techniques kan du skabe enkle looks til hverdagsbrug såvel som detaljerede stilarter til fester og lignende. De imponerer med deres høje kvalitet, holdbarhed og smarte design og forvandler påføring af makeup til en afslappet rutine. Du finder et stort udvalg af kvalitetsbørster og multifunktionelle svampe fra Real Techniques her i ROSSMANNs online shop.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.