Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Pedigree

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   20 .95 kr.
   Pedigree
   SCHMACKOS™ multimix
   144 g (1 kg = 124,65 kr.)
   17 .95 kr.
   72 .95 kr.
   Nyhed
   72 .95 kr.
   Pedigree
   DentaStix® Medium Multipack
   1.440 g (1 kg = 94,41 kr.)
   135 .95 kr.

   Pedigree til din firbenede ven 

   Pedigree må efterhånden siges at være et kendt mærke blandt hundeejere. Der er i dag mange forskellige udbydere af kæledyrsfoder på markedet, og de fleste hundeejere har med god sandsynlighed en type af foder eller godbidder, som de sværger til, når de køber ind til deres bedste ven. Pedigree har specialiseret sig i foder til kæledyr og slår sig på at sætte en ære i at producere foder, der er ernæringsmæssigt fyldestgørende og balanceret. Husk at din hund kan have forskellige ernæringsbehov alt efter faktorer som alder, race, sygdomme, livsstil mv. Konsulter din dyrlæge, hvis du er i tvivl.


   Forkæl din hund med lækkerier fra Pedigree 

   Foruden foder har Pedigree et udvalg af forskellige godbidder og kødben, som din hund helt sikkert vil labbe i sig med glæde. Langt de fleste hunde elsker en god snack, og det kan da også være en god idé at medbringe lidt godter til hundetræning, hvis der skal læres nye kunster og tricks. Der findes naturligvis godbidder i forskellige størrelser, alt efter hvor stor din hund er. Derudover har Pedigree lavet serien Dentastix, som er kødben, der hjælper til at holde din hunds tænder og gummer rene og sunde. Tyggebenene er lavet, så det smager dejligt, og ved at gnave på det kan din hund mindske dannelse af tandsten.


   Køb de populære produkter fra Pedigree hos Rossmann

   Man behøver ikke nødvendigvis selv at være hundeejer for at købe de lækre produkter fra Pedigree. Har du for eksempel ofte besøg, hvor dine gæster tager vovsen med, så vil den helt sikkert elske dig for at have snacks stående i skabet. Husk dog altid at spørge hundens ejer før du fodrer hunden, da der kan være tale om allergier eller lignende. Har du selv firbenede venner i hjemmet, bør du se nærmere på vores samlede produktserie til dyr, hvor du finder alt, hvad kæledyrshjertet kan begære, lige fra foder til pelspleje til både hunde og katte. Det skal være nemt og enkelt, når du handler online hos os, og du kan altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.