Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Pantene Pro-V

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   46 .95 kr.
   37 .95 kr.
   54 .95 kr.
   37 .95 kr.
   54 .95 kr.
   54 .95 kr.
   37 .95 kr.
   37 .95 kr.
   37 .95 kr.
   54 .95 kr.
   32 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2
   • 3

   Den bedste kvalitet til dit hår fra Pantene Pro-V

   Alle produkter fra Pantene Pro-V, lige fra anti-skæl shampoo til Repair & Care balsam og inklusiv Color-Protect intensiv hårmaske, er baseret på videnskabelig research. De plejende formler, som følger branchens førende sikkerhedsstandarder, sammensættes kun af ingredienser af højeste kvalitet. Mærket går aldrig på kompromis med dette. Shampoo, serum, balsam og andre produkter er ydermere testet af det schweiziske Vitamininstitut.

   Høje standarder for kvalitet og positive forandringer i retning af bæredygtighed er en fast del af mærket Pantene Pro-Vs filosofi. For eksempel er Pantene Pro-Vs produktnyhed nu deres flasker, som er lavet af 100% genanvendt plastik (dog minus lågene). Plastik bliver genbrugt, og affald fra producenterne ender ikke på lossepladser. Derudover vil vandforbruget til produktionen af Pantene Pro-Vs produkter blive reduceret, mens mærket også vil fortsætte med at benytte mere og mere grøn energi. Målet er ikke kun at skabe positive forbedringer i folks hår, men også at tage ansvar for verden og påvirke den positivt.

   Pantene Pro-V: Hårpleje af høj kvalitet takket være intensiv forskning

   Skinnende bølger, langvarigt volumen og sunde spidser - hårplejeprodukterne fra Pantene Pro-V er designet til at hjælpe så mange mennesker som muligt med at opnå smukt hår. Med mere end 70 års intensiv forskning er der blevet skabt en hårpleje af høj kvalitet, som fortsat udvikler sig. Mærket ønsker at erstatte de "dårlige hårdage" med "gode hårdage", fordi sundt hår ikke kun ser smukt ud, men også påvirker ens personlige fremtræden positivt. Forkæl dig selv med den højkvalitetspleje fra Pantene Pro-V og føl dig godt tilpas med dine sunde og glansfulde lokker!

   En frisure du føler dig godt tilpas med, vil samtidig give dig den gode følelse indvendigt og udstråle mere selvtillid. Det spiller ingen rolle, om dit hår er krøllet eller glat, farvet eller naturligt, kort eller langt, fint eller tykt - i det brede sortiment fra Pantene Pro-V finder du præcis det produkt, som passer til dine hårs behov. Opdag det mangfoldige udvalg og forkæl dit hår fra rod til spids med den højkvalitetspleje fra Pantene Pro-V.

   Tyndt hår skaber hovedpine for mange kvinder

   Når det er svært at opnå ønskefrisuren, og der samles stadigt flere hår i afløbet, er det ofte tyndt hår, der er problemet. Mere end 80 % af kvinder lider af skrøbeligt hår eller begyndende hårtab. Desværre ligger årsagen til tyndt hår ofte i generne. Men forkert hårpleje, en ubalanceret kost, stress eller for varm føntørring kan også forårsage hårtab. Drømmen om en tyk og kraftig hårpragt forbliver ofte uopfyldt. Den gode nyhed er heldigvis, at det ikke behøver at være sådan.

   Få sundere og kraftigere hår med pantene pro-v shampoo

   Pantene Pro-V shampoo er specielt udviklet til kvinder med meget fint hår. Kombinationen af innovative ingredienser bekæmper de første tegn på hårskader og forebygger effektivt spaltede spidser. Pantene Pro-V Repair & Care Shampoo, for eksempel, styrker hårets modstandskraft og renser det skånsomt. Selv efter skader forårsaget af for intensiv eller forkert styling, understøtter shampooen en hurtig og varig regenerering af håret - fra rod til spids.

   shampoo og spray til mere hold og fylde

   De, der ønsker endnu mere intensiv beskyttelse af deres hår, bør prøve Pantene Pro-V Fullness & Strength Shampoo. Antioxidanterne og lipiderne i skummet beskytter håret mod frie radikaler og styrker svækkede hårrødder. Shampooens virkning er blevet testet af det anerkendte schweiziske vitamininstitut og overbeviser kvinder verden over. Som alle Pantene Pro-V hårplejeprodukter er Fullness & Strength Shampoo fri for silikoner, paraffiner eller farvestoffer.

   balsam fra pantene pro-v

   Når du har vasket dit hår med en shampoo af høj kvalitet, kan du give dit hår endnu mere smidighed og tekstur med en balsam fra Pantene Pro-V. Det er især vigtigt, hvis du ønsker at give dit hår mere glans ved hver brug. Det er især vigtigt, hvis du jævnligt farver eller farver dit hår. Selv striber kan skade håret og forårsage spaltede spidser. Men du vil stadig ikke gå glip af spændende farvenuancer? Det forstår vi godt! Det er derfor, du finder Pantene Pro-V balsam til farvet hår. Pantene Pro-V Color Protect balsam beskytter fx det farvede hårs udstråling og giver det varig styrke. Selv intensiv farvning eller regelmæssige skift af hårfarve er ikke længere et problem. Giv dit hår den pleje, det fortjener.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.