Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Pampers sortiment

   Pampers

   Pampers bleer, buksebleer og vådservietter - dokumenteret beskyttelse til din baby

   Pampers' produkter gør alt for at sikre, at din mindste kan opdage verdenen uden bekymringer! Pampers bleer og buksebleer er certificeret af det uafhængige testinstitut OEKO-TEX® i overensstemmelse med den strenge STANDARD 100. Læs mere om Pampers-mærket her og find ud af, hvordan du finder den perfekte blepasform og find de rigtige bleer, bukser og vådservietter til din lille.

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Pampers
   Vådservietter sensitive
   1.200 stk. (100 stk. = 17,66 kr.)
   211 .95 kr.
   511 .95 kr.
   543 .95 kr.
   Nyhed
   93 .95 kr.
   482 .95 kr.
   Nyhed
   163 .95 kr.
   Pampers
   Harmony vådservietter Aqua
   720 stk. (100 stk. = 31,24 kr.)
   224 .95 kr.
   Nyhed
   163 .95 kr.
   58 .95 kr.
   511 .95 kr.
   Nyhed
   93 .95 kr.
   Nyhed
   93 .95 kr.
   Pampers
   Vådservietter, friske, rene
   1.200 stk. (100 stk. = 17,25 kr.)
   206 .95 kr.
   Nyhed
   163 .95 kr.
   Nyhed
   163 .95 kr.

   Udforsk vores store udvalg af Pampers bleer 

   Har du små børn eller en lille ny på vej, så kan det være, du er stødt på Pampers før – og med god grund. Pampers er nemlig et af de største mærker, når det kommer til bleer til babyer og større børn. Pampers kommer i mange forskellige størrelser, hvor der både er tænkt på komfort og kvalitet. For bleer skal nemlig være behagelige for dit barn at bære, og lige så vel skal de også være lækagesikre – og alt det, får du i Pampers. Bleerne er nemlig rare at have på, og så holder de alt inde, hvilket er meget betryggende for dig som forælder. Udforsk vores store udvalg af bleer fra Pampers, og find den model, som passer til dit barns behov.

   Pampers bleer til både små og større børn

   Hos ROSSMANN finder du Pampers bleer i mange forskellige størrelser, og ligeledes Pampers vådservietter, så du er godt dækket ind, når der skal pusles. Du finder både Pampers Baby Dry, Pampers Premium Protection og Pampers Harmonie i vores sortiment.

   Pampers størrelser: vælg den rigtige størrelse for perfekt beskyttelse 

   De populære Pampers-bleer findes i flere størrelser: Det kan være en udfordring for nybagte forældre. Når man skal vælge den rigtige størrelse, kan mærkets vægtspecifikationer være en hjælp. Bleen kan kun beskytte mod lækage, hvis den sidder tæt. Den farvekodede størrelsesnavigator på alle Pampers Baby-Dry og Pampers Premium Protection blepakker gør det nemt for dig at finde den rigtige størrelse. Det, der hjælper dig med at vælge: din babys alder, din babys vægt og hans eller hendes kropsform. Hvis din lille skat er lang og slank, passer en mindre størrelse måske bedre. Bleer findes i størrelser fra et til otte - så Pampers garanterer en perfekt pasform og optimal beskyttelse til både nyfødte og småbørn.

   • Str. 0 er til små nyfødte med en vægt under 3 kg
   • Str. 1 er til babyer fra 2-5 kg
   • Str. 2 er tiltænkt babyer mellem 4-8 kg
   • Str. 3 er til børn med en vægt på 6-10 kg
   • Str. 4 er til 9-14 kg
   • Str. 5 er til børn med en vægt på 11-16 kg
   • Str. 6 er til 13-18 kg
   • Str. 7 vil typisk være til +15 kg
   • Str. 8 er til børn på +19 kg

   Der findes altså Pampers bleer og buksebleer til ethvert behov, om end du har en baby eller et større barn. Du kan altid føle dig sikker med bleer og buksebleer fra Pampers og finde den variant, som passer til lige netop dit barn.

   Tip: Hvis din babys ble lækker hurtigt om natten, så prøv en mere absorberende Pampers Plus-størrelse (4+ eller 5+)!

   Pampers ønsker at passe på alle babyer - og også på planeten!

   Vi ønsker en verden, hvor babyer overalt vokser op glade og sunde. Gennem vores produkter, partnerskaber og løbende arbejde med at reducere vores miljømæssige fodaftryk, er det, hvad vi har stræbt efter i over 50 år.

   Pampers' historie

   Verdens første engangsble blev udviklet af en mand. Af en bedstefar, for at være præcis. Hans navn var Victor Mills. Den amerikanske ingeniør fra Procter & Gamble var på udkig efter en nem måde at give sit barnebarn ble på. Undervejs opfandt han den første ble. Hans idé blev en sand succeshistorie under navnet Pampers. Fordi de berømte bleer ikke kun er praktiske, men også dermatologisk testede og fri for giftige stoffer. Pampers bruger denne succes til et partnerskab med UNICEF. Siden 2006 har mere end 100 millioner kvinder verden over fået en livreddende stivkrampevaccination og givet deres nyfødte en sund start på livet.

   Køb Pampers bleer online hos ROSSMANN

   Her på siden finder du et stort udvalg af bleer til Pampers fra str. 0-8 samt et stort udvalg af skånsomme vådservietter. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment, og find dine favoritter blandt Pampers. Du er også meget velkommen til at udforske vores baby og barn-kategori, hvor du finder alt lige fra pusletilbehør til babymad. Ønsker du mere inspiration til dig og dit barn, er du også mere end velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du nemlig finde gode tilbud, inspirerende nyheder og meget mere. Hos ROSSMANN glæder vi os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.