Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Palmolive

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Palmolive MEN
   Barbercreme Classic
   100 ml (1 L = 129,50 kr.)
   12 .95 kr.
   Palmolive
   Flydende sæbe Aquarium
   300 ml (1 L = 49,83 kr.)
   14 .95 kr.
   6 .95 kr.
   Nyhed
   12 .95 kr.
   Palmolive
   Oliven og mælk showergel
   250 ml (1 L = 51,80 kr.)
   12 .95 kr.
   Nyhed
   12 .95 kr.
   Palmolive
   Sensitive brusecreme
   250 ml (1 L = 51,80 kr.)
   12 .95 kr.
   12 .95 kr.
   26 .95 kr.
   26 .95 kr.
   26 .95 kr.

   Bliv lidt klogere på Palmolive 

   Palmolive er et amerikansk mærke, der i dag er kendt i en lang række lande. Mærket er måske bedst kendt for de mange håndsæber, som kommer både i flydende form og som fast sæbe i små blokke. Foruden deres sæber har de også forskellige serie af deodoranter, som kan fås både som roll-on og spray, og som henvender sig til både mænd og kvinder. Hvis ikke du allerede har et foretrukkent produkt fra Palmolive, har du god mulighed for at finde det i udvalget her, hvor du blandt andet finder denne flydende sæbe Aquarium eller denne friske Lucky Bamboo bodyshampoo.

   Velduftende sæber og showergels 

   Mærket Palmolive har efterhånden opnået bred anerkendelse og ikke mindst en del år på bagen, hvorfor det ikke er usandsynligt, at det for mange kan skabe nostalgiske associationer at dufte til flere af deres veletablerede produkter. Netop betydningen af en god duft er da også noget, som Palmolive går særdeles meget op i. Derfor sørger de for altid at udvælge særligt delikate dufte til deres produkter. Tanken er her, at det skal skabe en fornemmelse af selvforkælelse, når du bruger deres produkter. Foruden at være velduftende fremhæver Palmolive, at de prioriterer at udvikle en behagelig struktur til deres produkter, hvor teksturerne strækker sig fra gel til skum.

   Køb Palmolive online hos Rossmann 

   Hos Rossmann kan du købe et udvalg af de populære produkter fra Palmolive online. Hvis du skal shoppe videre, bør du tage et kig på vores store online univers med pleje og duft med et utal af plejeprodukter fra en lang række velkendte og anerkendte mærker. Når du har fundet de varer, du skal bruge, kan du nemt og sikkert bestille dem hjem. Det er helt op til dig, om du vil have din pakke leveret direkte til din adresse eller til en GLS-pakkeshop nær dig. Går du og ønsker dig ekstra inspiration i din hverdag, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, som altid er spækket med gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.