Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Oral-B

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Oral-B
   Børstehoveder Kids Frozen
   8 stk. (1 stk. = 25,87 kr.)
   206 .95 kr.
   159 .95 kr.
   515 .95 kr.
   Oral-B
   Børstehoveder Kids Spiderman
   8 stk. (1 stk. = 25,87 kr.)
   206 .95 kr.
   28 .95 kr.
   18 .95 kr.
   Ikke på lager

   Se vores udvalg af Oral-B

   Oral-B er måske mest kendt for deres elektriske tandbørster, men vidste du, at Oral-B også producerer tandpasta, tandtråd og almindelige tandbørster til både børn og voksne? På rossmann.dk har vi et stort udvalg af tandtråd, tandbørster og tandpasta fra Oral-B, og helt sikkert også et produkt, der passer til dig og dine behov.

   Tandbørster til børn

   Oral-B har flere tandplejeprodukter i deres sortiment, som er specielt designet til børn. Du finder f.eks. både kids og junior tandbørster med ekstra bløde hår til familiens mindste medlemmer i alderen 3 til 5 år, og 6 til 12 år. Tandbørsterne kommer med forskellige, spændende figurer, så tandbørstningen bliver let som en leg. De små tandbørster er nemlig meget nænsomme ved tandkødet, og de små børstehoveder er netop designet til små munde, og til at holde Karius og Baktus for døren.

   Vink farvel til plak

   Oral-B tandpasta er udviklet til at beskytte de områder, som tandlægerne holder mest øje med og beskytter dig mod huller, plak, følsomhed, tandkødsproblemer, dårlig ånde, emaljenedbrydning og tandsten. I vores sortiment finder du både Oral-B tandpasta og Oral-B tandbørster til faste, lave priser, og som er det perfekte makkerpar til at beskytte dit smil. Til kampen mod plak og huller er en god tandbørste og tandpasta dog ikke altid nok. Derfor finder du også Oral-B tandtråd, herunder Oral-B SuperFloss og EssentialFloss, som er din redning til de snævre steder, hvor tandbørsten ikke kan komme ind. Så vink farvel til plak, huller, tandkødsproblemer og dårlig ånde med de forskellige tandplejeprodukter fra Oral-B.

   Sådan får du en god mundhygiejne med Oral-B

   Det anbefales, at du børster dine tænder to gange dagligt i 2 minutter per gang for at komme huller og andre problemer til livs. Som et godt supplement til din tandbørstning, kan du med fordel bruge en Oral-B tandtråd for at komme godt ind mellem tænderne. Om du bruger tandtråd før eller efter din tandbørstning, er ikke så vigtig, bare du er grundig, når du gør det. Derudover bør du skifte din tandbørste ud minimum hver tredje måned alt afhængig af hvor meget du bruger den, og hvor hårdt du børster dine tænder. Begynder din tandbørste at se slidt ud med strittende og skæve hår, er det som regel et tegn på, at det er tid til en ny tandbørste. Står du og mangler en ny tandbørste, har vi et stort udvalg af tandbørster fra Oral-B og helt sikkert også en tandbørste, som passer til dig.

   Køb Oral-B online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et godt overblik over alle vores produktkategorier og tilhørende produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med alt, hvad hjertet begærer. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk derfor ned i vores spændende udvalg af produkter fra Oral-B.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.