Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker
   O'Keefee's

   O'Keeffe's® plejeprodukter til udsat hud

   Lider du af tørre, sprukne hænder, ru fødder eller sprukne læber? Med plejeprodukterne af høj kvalitet fra O'Keeffe's® kan du afhjælpe disse problemer og bevare hudens naturlige beskyttelseslag. Oprindeligt udviklet til hårdtarbejdende mænd og kvinder i den sydvestlige del af USA, kan du nu også købe hånd- og fodcremer fra O'Keeffe's® hos ROSSMANN.

   5 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   O'Keeffe's®
   Healthy Feet fodcreme
   91 g (1 kg = 1.032,42 kr.)
   93.95 kr.
   O'Keeffe's®
   Skin Repair kropslotion
   325 ml (1 L = 433,69 kr.)
   140.95 kr.
   93.95 kr.

   Working Hands håndcreme fra O'Keeffe's®

   Uanset om det er på kontoret, i naturen eller på rejsen - der er næppe nogen del af vores krop, der udsættes for så meget stress i hverdagen som vores hænder. Intensiv pleje er tilsvarende vigtig. Med den ikke-fedtende håndcreme fra O'Keeffe's® giver du din hud og dine negle præcis den beskyttelse, de har brug for. Working Hands-håndcremen fugter hænderne, absorberes hurtigt og reparerer endda eksisterende revner i huden. Ideel til alle, der ønsker bløde, velplejede hænder og negle.

   O'Keeffe's® fodcreme hos ROSSMANN

   De bærer os gennem livet, sikrer et sikkert fodfæste og går mange kilometer for os. Giv dine fødder en pause, og beløn dem med den rette pleje. O'Keeffe's® Healthy Feet fodcreme plejer stressede fødder, styrker den naturlige beskyttelsesbarriere på hudens overflade og er velegnet til alle hudtyper.

   Sæt en stopper for sprukne læber: O'Keeffe's® Lip Repair

   Den uparfumerede læbepomade garanterer lindring for ekstremt tørre, sprukne læber. Læbepomaden giver fugt og pleje, og sørgr for en fleksibel fugtbarriere som beskytter dine læber mod udtørring hele dagen. O'Keeffe's Lip Repair er allergivenlig. Uden parabener. Derudover trænger den hurtigt ind, giver en mat finish, og er uparfumeret og allergivenlig!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.