Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   NIVEA

   NIVEA

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   NIVEA
   Deodorant Roll-on Fresh Pure
   50 ml (1 L = 439,00 kr.)
   21 .95 kr.
   112 .95 kr.
   NIVEA
   Bodyshampoo Joy of Life
   250 ml (1 L = 67,80 kr.)
   16 .95 kr.
   NIVEA MEN
   Creme
   150 ml (1 L = 193,00 kr.)
   28 .95 kr.
   16 .95 kr.
   21 .95 kr.
   21 .95 kr.
   NIVEA
   Derma Skin Clear Wash Gel
   150 ml (1 L = 313,00 kr.)
   46 .95 kr.
   21 .95 kr.
   25 .95 kr.
   21 .95 kr.
   16 .95 kr.
   21 .95 kr.
   16 .95 kr.
   34 .95 kr.
   21 .95 kr.

   Plej din hud med NIVEA

   Det er svært at tænke på NIVEA uden at tænke på den ikoniske blå dåse NIVEA Creme, som må siges at være lidt af en klassiker. Mange vil nok også kunne genkende denne body lotion alene ved den skønne og efterhånden nostalgiske duft. Dog findes der flere forskellige cremer at vælge imellem fra NIVEA, hvad end du er til den klassiske og mere drøje NIVEA Creme, de lettere body lotions på flaske eller de smarte bodymilks. Du kan endda få en NIVEA Body Milk til badet. Det er ikke kun kroppen, der kan nyde gavn af de fugtgivende produkter. Du kan nemlig også pleje dit ansigt med en NIVEA ansigstscreme. Heriblandt findes også ansigtscremer, der fokuserer mere på anti-age. Hvis du vil føle dig frisk og velduftende hele dagen, kan du også gå på opdagelse i NIVEAs udvalg af deodoranter.


   Mere end 100 år med NIVEA

   Vidste du, at navnet NIVEA henviser til ordet ”snehvid”, og er inspireret af den smukke hvide farve fra den klassiske NIVEA Creme? I mere end 100 år har NIVEA været på hudplejemarkedet, og i dag kan man købe de lækre produkter på tværs af en lang række lande verden over. Derfor må NIVEA siges at have en stor erfaring, når det gælder skønhedsprodukter. Det startede med én NIVEA Body Lotion, og i dag varierer produktudvalget lige fra deodoranter til solcremer og meget mere til. Måske er NIVEA allerede et fast inventar på din badeværelseshylde, eller måske har du stadig til gode at afprøve produkterne. Med NIVEA får du kvalitetsprodukter til din hud til en pris, som er til at betale.


   Køb produkter fra NIVEA hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi samlet et udvalg af de lækre produkter fra NIVEA. Udover de fugtgivende NIVEA cremer finder du også NIVEA MEN, der er en serie som henvender sig primært til mænd. Skal du ud i solen kan du med fordel se nærmere på serien NIVEA SUN, der indeholder både solcremer og after sun lotions. Det er nemt og enkelt, når du handler online hos os. Du kan altid følge din forsendelse og få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.