Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Max Factor

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 20%
   45 .56 kr.
   56,95 kr.
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   45 .56 kr.
   56,95 kr.
   Spar 20%
   52 .76 kr.
   65,95 kr.

   Et stort udvalg af makeup fra Max Factor 

   ”You are not born glamorous. Glamour is created”. Sådan lyder det ikoniske citat fra selveste skaberen Max Factor. Han rejste til USA i begyndelsen af 1900-tallet og åbnede en forretning med kosmetik, og der gik ikke længe, før han lagde makeup på flere af datidens populære filmskuespillerinder som blandt andet Marilyn Monroe og Bette Davis. Af samme årsag er det også Max Factor, som står bag mange af de glamourøse makeup-looks, der stadig er så velkendte og anerkendte i dag. Derfor var det ikke så underligt, at mange af datidens kvinder også ønskede sig et glamourøst look, hvorfor Max Factor hurtigt blev opmærksom på, at han kunne sprede glamour ikke kun i filmens verden men også til andre kvinder. Da han lancerede sin egen serie af kosmetik til hverdagens kvinder, navngav han det ”make-up”, og det blev starten på betegnelsen makeup, som vi kender det i dag. Således var det Max Factor, der skabte begrebet makeup.


   Find alt fra Lipfinity til mascara fra Max Factor 

   Selvom Max Factors makeup og makeup styles havde sit ophav i filmens verden, er Max Factor i dag et stærkt makeupbrand, der er kendt verden over. Det er ikke uden grund, at makeup fra Max Factor er så populært. Udvalget af makeup spænder vidt, og Max Factor har produkter, der kan skabe en bred pallette af forskellige udtryk. Blandt produkterne findes alt lige fra foundation til øjenskygge. Max Factor må siges at være særligt kendt for deres gode mascara, hvad end man er på udkig efter volumen eller fylde. Til læberne er serien Max Factor Lipfinity også særligt populær. Denne bestseller serie af læbestift har en god holdbarhed på op til 24 timer og findes i et utal af smukke farver. Uanset hvad du er på udkig efter, vil du helt sikkert kunne finde et lækkert produkt eller flere at fylde i din makeuptaske. Mon ikke der bliver ved med at komme flere bestsellers fra Max Factor.


   Køb produkter fra Max Factor hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi samlet et bredt og varieret udvalg af den populære makeup fra Max Factor. Det er derfor blot at gå på opdagelse i makeuppens verden. Måske har du allerede flere Max Factor favoritter, og måske er brandet nyt i din makeup-rutine. Med Max Factor kan du skabe alt fra de helt naturlige looks til hverdagsbrug til de overdådige looks til eksempelvis en festlig aften ude. Dermed ikke sagt, at hverdagens makeup ikke også kan være iøjnefaldende, hvis det er det look, du holder mest af. Når du handler online hos os, skal det være nemt og enkelt, og du kan altid følge din forsendelse samt få din pakke leveret til din egen adresse eller til en GLS pakkeshop nær dig.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.