Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   Manhattan

   256 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter

   Et stort udvalg af skønhedsprodukter fra Manhattan 

   Manhattan – EXPRESS YOURSELF! Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af skønhedsprodukter i elegante og spændende farver fra Manhattan, som er designet til at give en flot finish. Manhattan finder nemlig inspiration fra modebyerne Milano, Paris, Barcelona og New York, og arbejder på at skabe unikke skønhedsprodukter, der følger med de nuværende trends og tendenser indenfor beauty-verdenen. Udforsk derfor vores univers, og find dine nye favoritter i blandt vores mange produkter fra Manhattan.

   Makeup til hverdag og fest

   Her på siden finder du både makeup til hverdag og fest fra Manhattan. Du finder concealer, foundation, pudder og bronzer til at lægge som den perfekte base, og volume mascara, eyelinere og øjenskygger i mange, smukke farver til at fremhæve dine øjne. Du finder ligeledes lipgloss og læbestifter i et væld af farver, som passer til et hav af forskellige anledninger, uanset om du er til en lys gloss eller en knaldrød læbestift. Og ønsker du lidt farve til dine negle, har vi også neglelakker med gelglans i et væld af farver, som giver dine negle en smuk glans og en holdbarhed på op til 14 dage. Med skønhedsprodukter fra Manhattan er det derfor ingen sag at opnå en smuk makeup, om end du er til masser af farver eller et naturligt look.

   Køb produkter fra Manhattan hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af makeup og andre skønhedsprodukter fra Manhattan, og vi har helt sikkert også et produkt, som falder i din smag. Når du handler på vores hjemmeside, kan du trygt følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og lad dig inspirere af vores mange skønhedsprodukter.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid blandt de første til at høre om vores tilbud, nyheder og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.