Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   L'Oréal Paris

   L’Oréal Paris

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 20%
   45 .56 kr.
   56,95 kr.
   Spar 20%
   23 .16 kr.
   28,95 kr.
   Spar 20%
   23 .16 kr.
   28,95 kr.
   Spar 20%
   30 .36 kr.
   37,95 kr.
   Spar 20%
   23 .16 kr.
   28,95 kr.
   Spar 20%
   26 .36 kr.
   32,95 kr.
   Spar 20%
   55 .16 kr.
   68,95 kr.
   Spar 20%
   23 .16 kr.
   28,95 kr.
   Spar 20%
   23 .16 kr.
   28,95 kr.
   Spar 20%
   37 .56 kr.
   46,95 kr.
   Spar 20%
   59 .96 kr.
   74,95 kr.
   Spar 20%
   75 .16 kr.
   93,95 kr.
   Spar 20%
   15 .16 kr.
   18,95 kr.
   Spar 20%
   67 .96 kr.
   84,95 kr.
   Spar 20%
   59 .96 kr.
   74,95 kr.
   Spar 20%
   59 .96 kr.
   74,95 kr.
   Spar 20%
   59 .96 kr.
   74,95 kr.
   Spar 20%
   59 .96 kr.
   74,95 kr.
   Spar 20%
   90 .36 kr.
   112,95 kr.

   Køb L’Oréal Paris online hos ROSSMANN 

   L'Oréals slogan "Because you´re worth it" var, og er stadig en hyldest til kvinder og mænd rundt om i verden. L’Oréal Paris er efterhånden et velkendt mærke indenfor kosmetik, hudpleje og hårprodukter, og er en kær ven, som kan være din redning ved rigtig mange lejligheder. Produkter fra L’Oréal Paris er nemlig videnskabeligt udviklet til det formål, at det er produkter, der skal fungere for alle. Hos ROSSMANN finder du et bredt udvalg af produkter fra L’Oréal Paris i form af mascara, ansigtscremer, serum, hårfarve, shampoo og meget, meget mere. Udforsk vores online univers, og bliv inspireret til en omgang selvforkælelse.

   Makeup til alle anledninger

   L’Oréal makeup er for alle, mænd og kvinder, unge og gamle – og kan bruges til alle anledninger. Med makeup fra L’Oréal Paris kan du skabe lige netop det look du ønsker, uanset om det skal være en let hverdagsmakeup eller en festlig og farverig makeup til weekendens strabadser. Du finder bl.a. foundations, mascara, læbestift og concealere, som vil fremhæve dit ansigt på en elegant og naturlig måde. Vi har også glamourøse øjenskygger, eyelinere og blushes samt makeup til dine bryn. Intet er rigtigt eller forkert, når det kommer til makeup og med makeup fra L'Oréal, er det kun fantasien, der sætter grænser for dit makeup-look.

   Hudpleje til alle behov

   L'Oréal Paris har udviklet en række forskellige hudplejeprodukter, der kan opfylde din huds daglige, individuelle behov. Ansigtspleje og cremer fra L'Oréal er specielt designet til at rense, nære, beskytte og forbedre huden med en eksfolierende effekt eller en ekstra fugtgivende effekt. Derudover finder du også gode anti-age produkter, såsom L’Oréal revitalift, som mindsker aldringstegn med sit indhold af hyaluronsyre og retinol. L’Oréal Paris’ hudplejeprodukter omfatter også solbeskyttelse og aftersun samt forskellige former for selvbrunere. Du har derfor rig mulighed for at skræddersy din hudplejerutine med lige præcis de hudplejeprodukter, der passer til din hud.

   Hårprodukter til alle hårtyper 

   L'Oréal Paris har udviklet en bred vifte af hårplejeprodukter, der dækker alle hårtypers behov, hvorfor du derfor hurtigt og enkelt kan finde lige præcis den L’Oréal shampoo, balsam, hårfarve eller stylingprodukt, som passer til dig. Med shampoo, hårkur og balsam kan du holde dit hår rent, sundt og glansfuldt, og med de mange forskellige hårsprays og stylingsprodukter kan du style dit hår, lige som du gerne vil have det. Ønsker du lidt forandring? L’Oréal har også et stort udvalg af både semi-permanente og permanente hårfarver, om end du ønsker at farve dine udgroninger, dække de grå hår eller har lyst til at farve hele håret i en ny farve.

   L’Oréal Men Expert

   Skønhed og hudpleje er for alle. Og lige netop derfor har L'Oréal også udviklet en hudplejeserie, der henvender sig til mænd. I serien L’Oréal Men Expert finder du både lotions, ansigtscremer, anti-age, skægpleje og meget mere, der har til formål at rense, fugte og pleje – altså generelt – at forbedre mænds hud. I vores sortiment finder du både cremer, deodoranter, skægpleje og vaskegel, som hurtigt kan finde plads i den daglige rutine og med tiden, blive din bedste kompagnon.


   L’Oréal på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et godt overblik over alle vores produkter fra L'Oréal Paris. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med den hudpleje, makeup eller hårpleje, der falder i din smag. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores spændende udvalg af produkter fra L'Oréal Paris på rossmann.dk, og forkæl dig selv eller en, du holder af.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.