Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   LA ROCHE-POSAY - pleje til følsom hud

   Med milde ingredienser, effektive formler og helbredende termisk vand lindrer hudplejeprodukter fra La Roche Posay effektivt følsom eller svækket ansigtshud og forskønner samtidig hudens udseende. For at gøre livet lidt lettere for mennesker med sensitiv hud har det franske mærke dedikeret sig til at behandle specifikke hudproblemer. Efter kompromisløse regler producerer de pleje til huden, som er klinisk testet og opfylder de individuelle behov hos en lang række hudtyper.

   21 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   LA ROCHE-POSAY
   Lipikar Baume AP+ M
   400 ml (1 L = 469,88 kr.)
   187.95 kr.
   Nyhed
   168.95 kr.
   Nyhed
   206.95 kr.

   Dermatologisk pleje fra la roche-posay

   I mere end 40 år har kosmetikvirksomheden fra kurbyen La Roche-Posay i Frankrig fremstillet yderst effektive hudplejeprodukter. De boblende termiske kilder, hvis vand bruges til helbredende behandlinger og terapier for hudsygdomme, har gjort denne lille by berømt verden over. I et intensivt samarbejde med talrige dermatologer bruger La Roche-Posay-mærket dette mirakelkildevand som grundlag for udvikling af effektiv dermatologisk pleje til følsom hud.

   I virksomhedens tidlige dage blev særligt almindelige hudproblemer som fx eksem og akne behandlet med særlig fokus. Derefter blev produktsortimentet udvidet til at omfatte plejeprodukter mod rynker og til personer med følsom såvel som meget tør hud. I dag omfatter sortimentet også make-up, bl.a. til læber, hud og øjne. En række udvalgte La Roche-Posay-produkter kan bestilles direkte her på rossmann.dk.

   Helbredende termisk vand med en beroligende virkning

   Den beroligende og helbredende virkning af det termiske vand fra kurbadet af samme navn i Frankrig tiltrækker hvert år tusindvis af kurbesøgende til det termiske dermatologiske center der. Den unikke kombination af kalksten og regnvand indeholder naturligt en masse selen, som har en gavnlig virkning på kroppen og ansigtshuden. Alle produkter fra det franske hudplejemærke indeholder derfor det beroligende termiske vand fra La Roche-Posay. De terapeutiske og antioxidante egenskaber kan blandt andet:

   • Lindre kløe, svie og irritation
   • Reducere rødme
   • Gøre huden mere smidig
   • Beskytte mod frie radikaler

   Ved hjælp af de undersøgelser, der er udført af La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique, er der også blevet udviklet andre innovative, værdifulde aktive ingredienser, fx til styrkelse af hudens mikrobiom. Når mikrobiomet - et usynligt, økologisk system af mikroorganismer - er i balance, fremmes hudens sundhed. Med denne viden og sin mangeårige erfaring producerer La Roche-Posay-mærket plejeprodukter som fx den gennemprøvede LIPIKAR BAUME AP+M-creme af uforarbejdede ingredienser, der er specielt udviklet til hud, der hurtigt irriteres hos kvinder, mænd og også børn.

   Hudens tolerance respekteres med produkter fra la roche-posay

   Neurodermitis, allergier, akne eller andre hudproblemer kan alle påvirke humøret i hverdagen, og kan have en stor betydning for vores mentale helbred. For at lindre de uønskede symptomer på en sådan følsom hud skal et passende hudplejeprodukt opfylde en række kriterier. Derfor opfylder produkterne fra La Roche-Posay-mærket de højeste sikkerhedsstandarder:

   • 100 % allergitestet
   • Indeholder kun essentielle ingredienser
   • Testet på følsom hud
   • Langvarig virkning og tolerance


   Dette sikrer, at hudplejeprodukterne uden tøven kan anvendes til mange følsomme hudtyper. Ved udviklingen af La Roche Posay hudpleje er der lagt særlig vægt på at sikre, at der kun anvendes de ingredienser, der er nødvendige for at sikre varig virkning og hudforståelse.

   Især når det drejer sig om brugen af konserveringsmidler, farvestoffer og duftstoffer, er det vigtigt at spare på dem, der kan undværes. Desuden reducerer den særlige sikre emballage risikoen for forurening med bakterier under brugen. Dette bidrager til at undgå hudirritationer eller andre uønskede reaktioner.

   Innovative formler og ekspertise hjælper til en beroliget ansigtshud

   Fra cremer til solcremer og renselotioner er mærkets effektive kosmetiske produkter blevet synonymt med klar og beroliget ansigtshud takket være deres innovative formler og mærkets mangeårige erfaring og ekspertise. Forbrugere, der køber La Roche-Posay-produkter, får revolutionerende hudpleje af højeste kvalitet, med god hudtolerance og egenskaberne fra det helbredende kildevand af samme navn. For hver af de forskellige hudtyper - om dehydreret, fedtet eller allergisk - findes der en hudplejeserie, der opfylder de individuelle behov. Find dit yndlings udvalg af La Roche-Posays produkter direkte her på rossmann.dk!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.