Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Kneipp

   Kneipp

   Kneipp® - plejeprodukter for holistisk velvære

   I en verden, der aldrig står stille, kan man have brug for jordnære løsninger, der giver en følelse af holistisk velvære. Løsningen kan være Kneipp's plejeprodukter, der har hjulpet med masser af unikke velværeøjeblikke i næsten 130 års ekspertise. Find et bredt udvalg af Kneipps skønne produkter her på rossmann.dk!

   85 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Nyhed
   11.95 kr.
   13.95 kr.
   46.95 kr.
   13.95 kr.
   27.95 kr.
   27.95 kr.
   Nyhed
   28.95 kr.
   60.95 kr.
   Kneipp
   Sekund-håndcreme
   75 ml (1 L = 386,00 kr.)
   28.95 kr.
   42.95 kr.
   56.95 kr.
   Kneipp
   fodbadskrystaller
   600 g (1 kg = 109,92 kr.)
   65.95 kr.
   Kneipp
   Gavesæt til dig
   240 g (1 kg = 195,63 kr.)
   46.95 kr.
   Kneipp
   Badekrystaller
   60 g (1 kg = 149,17 kr.)
   8.95 kr.
   Kneipp
   Massageolie Arnika
   100 ml (1 L = 749,50 kr.)
   74.95 kr.
   Kneipp
   Intensiv-håndcreme
   75 ml (1 L = 386,00 kr.)
   28.95 kr.

   Lad dagligdagens hudpleje blive en oplevelse

   Vil du bare slappe af efter en lang dag? Med plejeprodukter fra Kneipp® kan du ganske enkelt vaske stressen væk og nyde dit personlige afslapningsritual. Intet andet mærke står for naturlig kropspleje og sundhed som Kneipp®. I mange årtier har virksomheden udviklet naturlige helbredende produkter som badesalte, massageolier eller håndcremer. Den førsteklasses kvalitet af urteråvarer, udførlige analytiske procedurer og skånsom behandling har været en integreret del af Kneipp®-filosofien, siden virksomheden blev grundlagt i 1891. Mennesker i 22 lande verden over nyder godt af plejeprodukterne fra det Bayerske mærke.

   Kneipp® badesalte lindrer spændinger og sikrer et klart hoved

   Uanset om det er derhjemme eller på kontoret: stress og jag er noget, vi alle kender til. Nu og da har vi bare brug for lidt tid til os selv. Et varmt brusebad eller et boblebad er lige sagen. Med badesalte og -essenser fra Kneipp® kan du lægge hverdagen bag dig i et par dyrebare øjeblikke. Badeessensen Goodbye Stress indeholder fx æteriske rosmarinolier og ekstrakter af vandmynte. Disse naturlige ingredienser slapper af og opløser simpelthen stress. Alt, hvad du behøver for at få det perfekte afslappende bad, er et par duftlys.

   Start dagen perfekt med badelotionerne fra Kneipp®

   Et langt brusebad er bare en del af en god start på dagen. Hvis du vil have mere energi om morgenen, kan du bruge en shower gels fra Kneipp®. De fugtgivende ingredienser plejer huden under brusebadet, og duften er behagelig og stimulerende. Alle shower gels lover følgende:

   ✔ Med kraften fra æteriske olier
   ✔ Med en plantebaseret plejeformel
   ✔ Markant forbedret hudfølelse under og efter brusebadet
   ✔ En duftoplevelse understøttet af kraften fra æteriske olier

   Massageolier fra Kneipp®

   Efter et bad eller et brusebad er det tid til Kneipp®-massageolier. Olierne plejer huden og udfolder en beroligende varme. Dine muskler og led har også godt af det. Kneipp®-massageolierne er meget lette at massere ind med et let tryk og tilfører huden fugt. Det er især vigtigt efter et langt bad. Prøv et bredt udvalg af massageolier - fx den sensuelle og eksotiske Kneipp® Massage Oil Ylang-Ylang - uanset hvilken du vælger, finder du massageolier, der tryllebinder dine sanser.

   Plejende håndcremer fra Kneipp® hos ROSSMANN

   Vores hænder udfører hårdt arbejde hver dag. Derfor er rigelig pleje så meget desto vigtigere. Håndcremer fra Kneipp® absorberes særligt hurtigt og dufter simpelthen vidunderligt. Ingredienser af høj kvalitet som mandelolie, sheasmør eller macadamia-mælkeekstrakt er særligt velegnede til følsom hud og garanterer langvarig pleje. Tørre eller sprukne hænder er ikke længere et problem.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.