Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Hero.

   Hero Cosmetics - mindre synlige urenheder på få timer med Mighty Patches

   Mighty Patches fra Hero Cosmetics er hudplejemærkets mest kendte produkter. Bumser og akne er ikke ualmindeligt og ikke noget at skamme sig over. Med de innovative klistermærker ønsker Hero Cosmetics at give dig kontrollen over din hud tilbage. De hydrokolloide plastre trækker urenheder og overskydende olie ud af din hud på kort tid - uden at klemme, rødme eller åbne pletter. Efter cirka seks timer vil du stråle med en smukkere teint - og være bedre i stand til at modstå trangen til at røre eller klemme bumsen.

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   46 .95 kr.
   Hero.
   Invisible+ Hydrokolloid-plaster
   24 stk. (10 stk. = 39,15 kr.)
   93 .95 kr.

   Produkter fra Hero Cosmetics arbejder sammen med huden

   Hero Cosmetics' virksomhedshistorie begyndte i 2017, da grundlæggeren Ju Rhyu igen var plaget af hudorme. De aggressive syrer, der findes i de fleste effektive anti-bumseprodukter, havde allerede på det tidspunkt gjort mere skade end gavn på hendes følsomme hud. Da akne, hudorme og bumser ikke er et sjældent hudproblem og rammer mange mennesker i stort set alle aldre, undrede Ju Rhyu sig over, hvorfor der ikke fandtes egnede hudvenlige løsninger til dette problem.

   Hun var overrasket over, at de tilgængelige produkter ikke arbejdede med huden, men snarere imod den. Ju Rhyu ønskede simpelthen ikke at skulle vente to uger på ikke at se mere rødme efter behandlingen. Med Mighty Patch og brandet Hero Cosmetics fik hun endelig sat en stopper for sin frustrerende søgen efter et skånsomt og effektivt produkt. Plasteret behandler, forebygger og reparerer i stedet for at stresse problemområderne.

   Med de effektive og skånsomme Hero Cosmetics bumseplastre har brandet startet en revolution i hudplejebranchen.

   De små plastre sættes direkte på de berørte områder. De udfolder deres fulde potentiale under søvn eller i hverdagen og hjælper endda med akne - huden bliver ikke irriteret, og der opstår slet ikke ar.

   Effektiv og skånsom takket være hydrokolloid-teknologi

   En virkelig fordelagtig egenskab ved Hero Cosmetics Pimple Patches er deres enkle og bekvemme anvendelse. De innovative plastre imponerer også med følgende funktioner:

   • Til behandling af lukkede hudorme
   • Urenheder absorberes
   • Understøtter helingsprocessen
   • Mindre synlige bumser efter påføring

   Det eneste, du skal gøre, er at rense og tørre det berørte hudområde - og derefter sætte plasteret på. Det skal så sidde på i seks til otte timer, og derfor anbefales det især at behandle under søvnen. Takket være plasterets urenheds- og olieabsorberende effekt heler bumserne hurtigere.

   Hero Cosmetics bruger hydrokolloidteknologi til at opnå gode resultater. Den er kemikaliefri og allergitestet. Hydrokolloidet holder problemområderne fugtige, hjælper huden med at hele og reducerer samtidig risikoen for ardannelse. Det effektive plaster afskærmer også snavs og bakterier udefra og forhindrer dem i at nå den allerede forurenede hud. Det forhindrer hudorme i at blive værre.

   Hero Cosmetics til en hud, der ser sundere ud

   Uanset om det er til dag eller nat - Mighty Patches fra Hero Cosmetics har vundet tilliden hos mennesker med følsom hud. De virker blidt i seks til otte timer, reducerer pålideligt forekomsten af pletter og efterlader ingen irritation, rødme eller anden irritation på de berørte hudområder. Hvis du fra tid til anden får hudorme i ansigtet eller konstant har problemer med akne, er de små klistermærker nok den nemmeste måde effektivt at bekæmpe uren hud på. Gå på opdagelse i sortimentet af plejeprodukter fra Hero Cosmetics i ROSSMANNs online shop, og glæd dig til snart at få en sundere hud.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.