Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   Hawaiian Tropic - hudvenlig solbeskyttelse

   Solbeskyttelse er lig med hudpleje. Hawaiian Tropic-produkterne beskytter ikke kun huden mod solens stråler, de plejer den også på en "rev-venlig" hawaiiansk måde. Med andre ord skaber virksomheden solbeskyttelsesprodukter, der både er hudvenlige og miljøvenlige i det de ikke indeholder stoffer der kan være skadelige for havmiljøet. Den hawaiianske livsstil og dens værdier understøtter et smukt, bevidst liv med sund hud. Hos ROSSMANN kan du købe den hawaiianske solcreme og flere andre solbeskyttelsesprodukter fra Hawaiian Tropic!

   12 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   74.95 kr.
   93.95 kr.
   84.95 kr.
   74.95 kr.
   Fås snart
   103.95 kr.
   Ikke på lager

   Værdisættet i Hawaiian Tropic

   Hawaiian Tropic's produkter repræsenterer Hawaii-øboernes værdier og livsstil, så alle der benytter deres produkter kan føle sig godt tilpas ved at anvende dem. Mærkets stræben er at finde glæden og skønheden i alle ting - din egen hud, dit samfund og planeten. Sammenfattende er der fire søjler, som Hawaiian Tropic's filosofi er baseret på:

   • Pleje (Malama)
   • Harmoni (Lokahi)
   • Ansvar (Kuleana)
   • Fællesskab (Ohana)

   haiwaiian tropic-produkter: skånsom pleje og langvarig beskyttelse

   For dem, der elsker at blive solbrune og mærke solens varme stråler på deres hud, er Hawaiian Tropic det ideelle produkt. De er inspireret af de tropiske strande på drømmeøen Hawaii og er den perfekte sommerkompagnon. Med hvert enkelt produkt - uanset om det er solcreme, after sun lotion, spray eller body butter - får du lov til at mærke lidt af den livsglæde og energi, der ligger bag produktionen af de plejende solplejeprodukter. De forskellige solbeskyttelsesprodukter fra Hawaiian Tropic kan du finde direkte her på rossmann.dk

   hawaiian tropic solcreme og after-sun til solkysset hud

   Solcreme giver en sikker og effektiv beskyttelse af huden. Både hudbeskyttelse og naturen ligger virksomheden meget på sinde, og derfor er 90 % af alle formler "reef-friendly". Desuden er produkterne fri for dyreforsøg, og selv emballagen er designet til at beskytte miljøet. Det erklærede mål for mærket er i stigende grad at satse på genbrugsmaterialer og hele tiden at udvikle sig yderligere med hensyn til miljøbeskyttelse.

   Med den nærende solcreme kan du læne dig tilbage og slappe af, beskytte din hud mod rødme, give den langvarig fugt og yde et lille bidrag til mere ansvarlighed. Allerede belastede hudområder kan beroliges med after-sun lotion eller body butter.

   hawaiian tropic solcreme som sololie

   Hawaiian Tropic-solololier er også ideelle til at give huden værdifuld fugt. De supplerer kropsplejen perfekt og giver huden en delikat glød. De lagrer også den solbrune farve i dybden. Find din ideelle solcreme eller aftersun i Hawaiian Tropic-sortimentet hos ROSSMANN.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.