Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Gillette

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   21 .95 kr.
   Gillette
   Bodybarberblade
   4 stk. (1 stk. = 32,99 kr.)
   131 .95 kr.
   Gillette
   Blue II Plus engangsshaver
   7 stk. (1 stk. = 4,14 kr.)
   28 .95 kr.
   Gillette Venus
   Smooth barberblade Value Pack
   12 stk. (10 stk. = 195,79 kr.)
   234 .95 kr.
   46 .95 kr.
   Gillette Venus
   Comfortglide Coconut
   4 stk. (1 stk. = 42,24 kr.)
   168 .95 kr.
   206 .95 kr.
   28 .95 kr.
   112 .95 kr.
   28 .95 kr.
   26 .95 kr.
   18 .95 kr.
   37 .95 kr.

   Stort udvalg af Gillette hos ROSSMANN

   Gillette har produkter og barbergrej til både mænd og kvinder. Gillette er især kendt for deres innovative barberknive og barberingsprodukter, som er skånsomme mod huden, når de tages i brug. Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af både Gillette barberblade, barberskum og skrabere fra Gillette til fordelagtige priser. Dyk ned i vores online univers og bliv inspireret af vores spændende udvalg af Gillette.


   Historien om Gillette

   Gillette blev grundlagt i 1900 af King C. Gillette, som ”The Gillette Company” og har nu i mere end 100 år leveret innovative løsninger til både mænd og kvinder i alle aldre. I dag er det verdens mest udbredte barberingsbrand med deres store produktsortiment som efterhånden er fast inventar i alle hjem. Med Gillette barberskrabere er du garanteret en sikker og behagelig barbering – selv når det skal gå stærkt.
   Find den Gillette-serie der passer til dig
   Det er ingen hemmelighed, at Gillette har mange fantastiske serier i deres produktsortiment. Uanset hvilken serie du bruger, anbefaler vi, at du efter en hver barbering bruger en god aftershave eller fugtighedscreme for optimal pleje af det barberede område. Bliv klogere på mange af de populære Gillette serier nedenfor.


   Gillette Sensor

   Gillette Sensor serien så dagens lys i 1990 og er en af de ældste, nuværende serier fra Gillette. Serien var de første blade med fjedrende underblade, som mindsker risikoen for at komme til at skære sig. Senere blev Gillette Sensor Excel lanceret med sine patenterede mikrofinner, som er små gummistykker i bunden af bladet, der hjælper med at få håret til at rejse sig samt sikrer en tættere barbering.


   Gillette Mach 3

   Gillette Mach 3 serien blev introduceret i 1998 som det første 3-bladet barberblad. De tre blade i Gillette Mach 3 understøttes af bløde mikrofinner samt et fleksibelt hoved, der kan vippe. Gillette Mach 3 var også en af de første barberblade på markedet med fugtgivende strips, der indikerer, hvornår det er tid til at skifte blad. En sand klassiker der aldrig går af mode.


   Gillette Fusion

   I 2006 blev Gillette Fusion serien med et 5-bladet barberblad lanceret. En serie der består af produkter, der er særligt udviklet til mænd som ønsker en tæt og sikker barbering. I serien finder du bl.a. Gillette Fusion Proglide, som er udviklet med tyndere og finere designs end andre. De fem tætsiddende blade mindsker presset på huden og reducerer irritation efter barbering.


   Gilette Venus 

   Gillette women´s razors – også kendt som Gillette Venus - har i mange år været det fortrukne mærke blandt kvinder. Man kan sige, at Gillette Venus serien er den kvindelige udgave af Gillette Mach 3, som er designet til en meget skånsom barbering. Gillette Venus samt Gillette Venus Divine er begge udstyret med tre barberblade. Gillette Venus Sensitiv er særlig god til den sensitive hud med sin fugtkant langs bladene og Gillette Venus Embrace er særlig god til en optimal glatbarbering med sine fem barberblade samt fugtgivende kant. Er du derimod på udkig efter et 2-1 produkt, er Venus Breeze måske noget for dig med sine tre barberblade og barber-gelkant.


   Gillette engangsskrabere

   Gillette har et bredt udvalg af engangsskrabere – også blandt de kendte Gillette serier. En fordel ved engangsskrabere er, at du netop undgår et sløvt blad og derved røde knopper og irritation. Derudover er en engangsskraber let at have med på farten, om end du skal på weekendophold eller ferie. Blandt engangsskrabere til mænd finder du bl.a. Gillette Sensor 3, der er perfekt til en glat og tæt barbering. Af engangsskrabere til kvinder findes Gillette Venus 3, som har tre blade på et drejeligt hoved samt en fugtgivende strimmel, der får skraberen til at glide nemmere.


   Gillette barberblade

   Der er ingen grund til at smide en barberskraber fra Gillette ud, når bladet bliver sløvt. Du kan blot udskifte dit barberblad med et fra Gillettes store sortiment af barberblade til både mænd og kvinder.
   • Gillette Fusion Proglide blade
   • Gillette power fusion proglide blade
   • Gillette fusion proshield blade 
   • Gillette fusion 5 proglide power blade
   • Gillette Fusion5 blade
   • Gillette Skinguard sensitive blade 
   • Gillette Mach 3 Turbo blade
   • Gillette Venus blade


   Gillette barberskum og barbergel 

   For at få det optimale ud af enhver barbering kan du med fordel bruge en skånsom og ikke mindst blødgørende barberskum eller barbergel fra Gillette. Skum eller gel vil gøre hårene mere medgørlige samt nedbringe risikoen for røde knopper efter en barbering. Se vores udvalg af barberskum og gel til mænd og kvinder på rossmann.dk.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.