Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Garnier

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side

   Udforsk vores store udvalg af Garnier

   Med Garnier får du innovative skønhedsprodukter, der indeholder naturlige ingredienser til hud og hår. Du finder blandt andet ingredienser som aloe vera, argan, kamille, kokos, havre, honning, sheasmør og forskellige olier i de forskellige produkter fra Garnier, som alle bidrager til pleje og velvære for dig, som bruger dem. Om end du leder efter micellar water, produkter til uren hud, solcreme, hårshampoo og balsam, hårfarve eller noget helt andet, så finder du det med garanti her på siden – og til en god pris. Udforsk derfor vores udvalg af skønhedsprodukter fra Garnier, og forkæl dig selv eller en, du holder af med lidt hverdagsvelvære.

   Garnier Pure Active til uren hud

   Garnier Skin Active er Garniers hudplejeserie, hvor du finder alt fra rensevand, serummer, ansigtscreme, bodylotion, ansigtsmasker, BB Cream og meget mere. Du finder selvfølgelig også Garnier Pure Active, som er særligt udviklet til fedtet eller kombineret hud med urenheder. Produkterne fra Pure Active-serien er derfor ideelle at bruge som led i den daglige renserutine, da de indeholder rensende salicylsyre, der netop hjælper med at reducere urenheder. Du finder blandt andet den populære Garnier Pure Active 3 in 1 ansigtsscrub, som er et effektivt 3-i-1-produkt, der både renser, peeler og fungerer som ansigtsmaske. Derudover finder du selvfølgelig også ansigtsmasker, rensevand, toners, cremer og spot-sticks i denne serie, som meget vel kan være din redning, i de perioder, hvor du oplever fedtet og uren hud.

   Et stort udvalg af shampoo fra Garnier

   Der findes næsten ikke noget bedre end et rent og nyvasket hår, og det kræver selvfølgelig en god hårshampoo. For en shampoo opløser fedt, skidt og snavs fra dit hår og har en plejende effekt. Derfor kan det også være en god idé at vaske håret to gange for at få det optimale ud af din hårvask. I vores store udvalg af Garnier shampoo finder du plejende og velduftende produkter som Garnier Fructis, Garnier Fructis Hair Food og Garnier Respons (Garnier wahre Schätze), der alle er beriget med naturlige og plejende ingredienser til forskellige behov. Gå derfor på opdagelse blandt vores Garnier shampoos, og forkæl dit hår med en masse pleje.

   Køb Garnier online hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN finder du et stort udvalg af skønhedsprodukter fra Garnier, og vi har helt sikkert også noget, som passer til dine behov. Du er også meget velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af pleje og duft, hvor du både finder et stort udvalg af ansigtspleje, hårpleje og meget mere fra kendte mærker og vores egne ROSSMANN mærker.

   Ønsker du yderligere inspiration til din hverdag, er du selvfølgelig også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde gode tilbud, nyheder, tips og tricks og meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.