Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   Felix

   14 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   23.95 kr.
   23.95 kr.
   5.95 kr.
   Ikke på lager

   Felix vådfoder til voksne katte

   Her på siden finder du vådfoder fra Felix til voksne og senior katte, hvorfor du har rig mulighed for at forkæle din firbenede ven med lækker vådkost. Felix kattemad er lavet af forskellige typer kød, fjerkræ og fisk sammensat med en smagfuld gelé. Derudover er der også både vitaminer, mineraler, proteiner og omega-6‐fedtsyrer, så din kat får de næringsstoffer, som den har brug for. Du finder flere forskellige varianter af kattemad fra Felix til alle hverdagens øjeblikke, både supper, gelé og små godbidder. Gå derfor på opdagelse her på siden, og forkæl din kat med smagfuld kattemad.

   Vådkost til katte fra Felix

   Der er mange katte, som i løbet af dagen, ikke får drukket nok vand, hvilket både kan dehydrere og øge risikoen for andre sundhedsproblemer. Derfor er der mange katteejere, der vælger at give sin pelsede ven vådkost, da det kan hjælpe den med at få lidt ekstra væske gennem sin kost, om end det er som velsmagende supper eller gelé med små kødstykker i. Vælger du vores pakker med flere stk., vil du opleve, at vådfoderet er opdelt i små portionsanrettede poser, der er lige til at servere. Derudover er det en god idé at opbevare vådfoder fra Felix ved stuetemperatur, da din kat vil synes, at den så både smager og lugter bedre.

   Køb Felix vådfoder til katte hos ROSSMANN

   Hos ROSSMANN har vi et stort sortiment af kattemad fra Felix og mange andre mærker, da vi ved, at ikke alle katte foretrækker det samme kattemad. Derfor opfordrer vi dig til at gå på opdagelse i vores store udvalg af kattefoder og de mange forskellige brands for at finde dét produkt, der falder bedst i din firbenede vens smag. For hvis du er på udkig efter vådfoder, kan det være, at du også ønsker at supplere op med tørfoder til din kat, godbidder eller måske lidt forskellige kosttilskud.

   Ønsker du mere inspiration til mange af hverdagens øjeblikke, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde gode tilbud, nyheder og meget mere. Vi fra ROSSMANN glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.