Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   essie

   essie

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   essie
   apricot nail & cuticle oil
   13,5 ml (1 L = 6.959,26 kr.)
   93 .95 kr.
   essie
   Neglestyrker, good as new
   13,5 ml (1 L = 8.366,67 kr.)
   112 .95 kr.
   essie
   gel couture top coat
   13,5 ml (1 L = 9.033,33 kr.)
   121 .95 kr.
   93 .95 kr.
   93 .95 kr.

   Udforsk vores store udvalg af essie neglelak

   Leder du efter en flot neglelak, som kan fuldende dit outfit? Måske en neglelak, der matcher en smuk kjole eller dine smarte sneakers? Uanset hvilken farve du foretrækker på dine negle, så har vi hos ROSSMANN et stort udvalg af kvalitetsneglelakker fra essie i mange forskellige slags – og helt sikkert, også én, der passer til dig eller en, du holder af.

   Hvad er essie? 

   Essie Cosmetics er grundlagt af Essie Weingarten, der i 1981 lancerede de første essie neglelakke, en kollektion bestående af 12 ukontroversielle neglelakker. Neglelak, der er udviklet til både professionelle negleteknikere, skønhedsdronninger, modeikoner og berømtheder verden over og med det mål at inspirere og hjælpe mennesker med at føle sig specielle og gennem en perfekt manicure. Derfor fåes essie produkter til en overkommelig pris og en skarp kvalitet, da alle skal have mulighed for lidt selvforkælelse i form af smukke og velplejede negle.

   En bred vifte af farver fra essie 

   En neglelak behøver ikke kun at være til festlige anledninger og kan derfor sagtens bruges til hverdag. Vi har et hav af smukke essie neglelakker i forskellige mørkerøde farver, brunlige nuancer, nude farver, blå, grønne og pastelfarver. Vi har også essie neglelak med glitter og perlemorseffekt, som du fx kan bruge til at lave de trendy Glazed Donut negle. Uanset om du er til modige farver eller de mere nedtonede, så er vores essie neglelak farvekort bredt, og mon ikke vi har en farve du kan bruge til at fuldende dit look med.

   Neglepleje fra essie 

   Det er ikke kun neglelak, du finder fra essie, men vi har også et bredt sortiment af både neglelakfjerner, top coat, base coat og negleolie. For at opnå en flot lak på neglene er det vigtigt at have et godt fundament. Det kan du få ved at fjerne snavs og gamle neglelakrester fra dine negle med en neglelakfjerner, lægge en base coat, så din neglelak tager bedre ved og ved at afslutte med en top coat oven på din nylagte neglelak, for et mere glansfuldt og holdbart resultat. Et par gange om ugen kan du smøre dine negle ind i en god negleolie for at pleje og blødgøre dine neglebånd, så de er lettere at skubbe ned. I vores sortiment af neglepleje fra essie finder du derfor alt, hvad du skal bruge for en smuk manicure.

   Hurtigtørrende neglelak – essie expressie  

   Vi kender det alle. Neglelakken er ikke helt tør, men overmodig, som man er, skal man lige have fat i noget med hænderne, og pludselig får lakken et slag eller mærke. Med essie expressie, som er en hurtigtørrende neglelak, vil lakken tørre på 60 sekunder og dermed imødekomme dette evige problem, hvorefter du kan lægge essie top coat for at fuldende din manicure. Aldrig har det været nemmere eller hurtigere at få smukke negle.

   Køb essie neglelak online hos ROSSMANN 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et godt overblik over alle produktkategorier og tilhørende produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med din yndlingsneglelak og neglepleje fra essie. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Dyk ned i vores store udvalg af produkter fra essie, og forkæl dig selv med en flot manicure.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.