Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker
   Dr. Beckmann

   Dr. Beckmann - specialrengøringsmiddel til vasketøj og husholdning

   Dr. Beckmanns produkter sørger for, at alle tekstiler, husholdningsapparater og overflader kan blive så rene og flotte som nye. Produkterne er af allerhøjeste kvalitet og er kompromisløse i forhold til at skulle tilbyde den mest effektive løsning, således livet og hverdagen bliver lettere. Dr. Beckmanns produkter er resultatet af årtiers forskning: for fremragende effektivitet, som du kan stole på. Beckmann-mærket har fulgt dette løfte i årtier med yderst effektive specialprodukter til pletfjerning, vaskepleje, rengøring af apparater og overflader. Du finder et stort udvalg her hos Rossmann.

   35 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   20.95 kr.
   23.95 kr.
   18.95 kr.
   23.95 kr.
   23.95 kr.
   Dr. Beckmann
   Super hvid
   80 g (1 kg = 274,38 kr.)
   21.95 kr.
   30.95 kr.
   28.95 kr.
   32.95 kr.
   28.95 kr.
   37.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   dr. beckmann fleckteufel® til rene tekstiler

   Som regel sker der et uheld for os, når vi har mindst brug for det. Rødvinspletter, oliepletter, græspletter, ja listen er lang, men fælles for alle pletter er, at de kan ødelægge de tekstiler de sidder på - og vores humør med dem. Heldigvis findes der de 6 fleckteufel eller plet djævle fra Dr. Beckmann, hver med sin individuelle formel til forskellige typer pletter. Pletfjerneren fra Dr. Beckmann fjerner selv de mest genstridige pletter skånsomt og effektivt med den særlige aktive formel baseret på aktiv ilt. Pletfjernelse har aldrig været nemmere og mere pålidelig end nu.

   For langvarig friskhed: vaskeduft fra dr. beckmann

   Vores tøj afgiver en behagelig duft direkte fra vaskemaskinen. Desværre forsvinder selv den mest friske duft til sidst. Det er især irriterende, når vasketøjet derefter hænger til tørre i kælderen og får den typiske kælderlugt. Dr. Beckmann vasketøjsduft er et middel til at afhjælpe dette. To til tre sprøjt i skyllemiddelrummet er nok til at give vasketøjet en behagelig frisk duft, som vil forkæle dine sanser.

   Mod grimme misfarvninger: dr. beckmann intensive misfarvningsmiddel

   Du trækker din nye yndlingskjole ud af vaskemaskinen og kan ikke tro det: Det smukke hvide stof er blevet misfarvet. Nu kan du enten brokke dig over tøjet, smide det ud eller henvende dig til Dr. Beckmann Intensiv Misfarvning mirakelmiddel. Det specielle rensemiddel fjerner selv genstridige misfarvninger og sikrer et ægte farveudseende selv ved farvede tekstiler. Selv sarte tekstiler som silke eller uld kan hurtigt og nemt fjernes fra misfarvninger - ved håndvask eller bekvemt i vaskemaskinen.

   Dr. beckmann rengøringssten: kraftig rengøring til hus og have

   Selvfølgelig er det ikke kun tekstiler og fibre, der lider under grimme pletter eller snavs. Når det er tid til at gøre rent i huset, skal vandhaner, bordplader, brusekabiner, potter eller vaske også skinne i ny glans. Med rengøringsstenen fra Dr. Beckmann har du et pålideligt universalrengøringsmiddel ved hånden, som du endda kan bruge til at rengøre rullegardiner eller den udvendige overflade på din campingvogn. Den 2-fasede svamp er fri for mikroplast, og dens særlige aktive formel giver en varig beskyttelse af alle rengjorte overflader. Simpelthen en ren ting at gøre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.