Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   Davidoff - udsøgte dufte til stærke personligheder

   Davidoff parfume står for styrke, selvtillid og luksus. Duftenes fine sammensætninger er perfekt harmoniserede og giver både mænd og kvinder en helt særlig charme. De fremhæver subtilt karakteren og sikrer en spændende, medrivende duftoplevelse. Fra klassikere som Cool Water til sensuelle kreationer som Sea Rose tilbyder mærket ren livsglæde i elegante flakoner. De inspirerende dufte fra Davidoff kan købes direkte her på ROSSMANNs online shop.

   11 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   295.95 kr.
   276.95 kr.
   233.95 kr.
   276.95 kr.
   375.95 kr.
   107.95 kr.
   342.95 kr.
   Davidoff
   Zino, EdT 125 ml
   125 ml (1 L = 2.967,60 kr.)
   370.95 kr.
   107.95 kr.
   98.95 kr.
   Davidoff
   Deostick Cool Water
   75 ml (1 L = 2.506,00 kr.)
   187.95 kr.
   Ikke på lager

   Davidoff parfume: en unik succeshistorie

   Davidoff-mærkets succes begyndte tilbage i 1980, da det blev grundlagt af Zino Davidoff. Globetrotteren og livsnyderen tilbragte sin barndom i Ukraine, indtil hans familie var nødt til at emigrere til Schweiz. Her åbnede hans far en butik med tobaksprodukter. Zino fik derfor tidligt kendskab til produktionen af cigar- og pibetobak og udviklede en lige så stor interesse for det.

   Efter en lang rejse gennem verdens tobaksmetropoler fortsatte han med at udvide sin fars forretning, indtil hans navn endelig blev kendt internationalt. Altid på jagt efter den bedste kvalitet og de bedste materialer fortsatte han med at rejse rundt i verden og lærte at sætte pris på øjeblikkets skønhed. Ud over tobak og luksustilbehør som armbåndsure omfatter dette også de nu verdensberømte dufte fra Davidoff Group. De mange klassiske dufte bliver ofte givet som gaver ved særlige lejligheder eller brugt som sensuelle ledsagere til hverdag.

   Davidoff Cool Water: klassikeren med intens friskhed

   Cool Water-duftkollektionen er næsten repræsentativ for mærket. Serien blev lanceret i 1988 og revolutionerede duftenes verden og udvidede den til at omfatte fine noter med intens friskhed. Kollektionen byder på forførende dufte med en stærk karakter til både mænd og kvinder:

   Cool Water herreduften byder på et unikt aromatisk samspil: Topnoten har en opkvikkende friskhed med rosmarin, mynte og lavendel. Hjertet er præget af florale, træagtige noter. Basen indeholder varme, sødmefulde essenser af ambra og moskus.

   Dameudgaven er en fornøjelse med frugtagtige noter af solbær, citron, melon og ananas samt en krydret urtearoma. Duftens hjerte afslører blomster- og frugtagtig friskhed med åkande, tjørn, lotus, honning, rose og liljekonval. Basen indeholder bæressenser kombineret med viol, sandeltræ, fersken og intens moskus - den perfekte ledsager til stærke, moderne kvinder.

   Med sine blide noter er Davidoff Sea Rose den ideelle duft til kvinder. Den sensuelle parfume symboliserer renhed, spontanitet og kvinders uforanderlige skønhed. Med topnoter af pære og viol skaber Sea Rose en romantisk stemning. Hjertenoten er delikat og feminin med fresia og pink pæon. I basen giver moskus og cedertræ kontrast til den ellers florale duft.

   "Love the Ocean" - for en økologisk balance i havene

   Havets velbefindende og sundhed er meget vigtigt for Davidoff-brandet. En stor del af Davidoffs duftkollektion, især den verdensberømte Cool Water, er derfor dedikeret til havet. Sammen med National Geographic deltager virksomheden i en bæredygtig kampagne med det formål at opretholde den økologiske balance i havene. Davidoff fungerer som sponsor for forskellige National Geographic-ekspeditioner, især i kystregionen i Mozambique.

   Køv Davidoff-dufte hos ROSSMANN

   Cool, uhæmmet, forfriskende - Davidoffs dufte giver enhver bærer havets endeløse friskhed. Uanset om det er den klassiske Cool Water, Zino Eau de Toilette eller de feminine Sea Rose-dufte: De luksuriøse parfumekompositioner er udtryk for ren livsglæde og særlig nydelse. Arven fra firmaets grundlægger kan mærkes i hvert eneste produkt, dvs. de bedste kvalitetsingredienser, perfekt elegance og en eksklusiv livsstil. Den kosmopolitiske luksus i Davidoffs parfumer kan købes hos ROSSMANN i onlinebutikken.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.