Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker

   Curaprox - professionelle tandplejeprodukter for et strålende smil

   Uanset om det er tandbørster, tandpasta eller interdentalbørster - hos Curaprox finder du alt til hygiejnisk og professionel mundhygiejne og tandpleje. Mærket har med sine produkter specialiseret sig i de særlige behov hos babyer, børn, under graviditet og ældre mennesker. Brandet inspirerer ikke kun med høj kvalitet og stilfuldt udseende, men også med den høje komfort og børstefornemmelse. Effektive, videnskabeligt baserede og med langvarig virkning sikrer de alsidige Curaprox-produkter et strålende hvidt smil!

   29 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   60.95 kr.
   224.95 kr.
   112.95 kr.
   140.95 kr.
   121.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Professionel rengøring med curaprox 

   Curaproxs tandbørster er designet til at være ekstra skånsomme til at rense tandkødsranden - det fine område mellem tandkødet og tanden. Det er så vigtigt, fordi det er her, alle former for bakterier, der kan føre til betændelse eller parodontitis, særligt gerne holder til. Desuden har Curaprox-tandbørsterne med deres 1.560 børstehår langt flere børstehår end de sædvanlige varianter fra andre mærker. Modellerne med 5.460 Curaprox-børstehår har en endnu tættere og mere effektiv rengøringsflade. Bestil din nye Curaprox-tandbørste bekvemt i webshoppen hos ROSSMANN.

   Innovativ tandpasta: blød, effektiv og smagfuld

   De varierede og effektive tandpastaer fra Curaprox beskytter mod karies og giver dig med deres farverige udseende godt humør på badeværelset. Alle udgaver har følgende gode egenskaber:

   • naturlige, uskadelige ingredienser
   • friske urteessenser
   • menthol-powerperler
   • spændende smagsvarianter som vandmelon og fersken
   • uden mikroplast og triclosan

   Curaprox' mundhygiejniske formler og lækre smagsvarianter gør tandpleje til en helt ny oplevelse. Black is White-varianten bekæmper pletter og misfarvninger med aktivt kul - uden slibemidler eller blegemidler. Det veganske tandplejesæt Be You indeholder en børste og seks stilfulde pastaer, der forkæler med forskellige smagsvarianter og giver langvarig friskhed.

   Perfekt renhed mellem tænderne med interdentalbørster fra curaprox

   Ultrabløde, ekstra lange og med tilstrækkelig modstandsdygtighed - Curaprox interdentalbørsterne tager sig af den del, hvor tandbørsten ikke kan nå: de små mellemrum mellem tænderne. Deres fine børster strækker sig ud mellem dem og fjerner alt det, der ikke hører til der. CPS prime-modellerne er ideelle til lukkede tandmellemrum, mens CPS prio-varianterne egner sig bedst til åbne tandmellemrum. Disse og andre artikler fra Curaprox fås direkte her på rossmann.dk!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.