Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Colgate

   Colgate® for et strålende, sundt smil

   Colgate® mundplejeprodukter understøtter sundheden af tænder og mundhule, når de bruges regelmæssigt. Ved udvikling og fremstilling af tandpastaer, mundskyllevand og tandbørster er forbrugernes individuelle behov den højeste prioritet. Det brede udvalg af tandpastaer er særligt imponerende, da det inkluderer den ideelle tandpasta til alle med hensyn til alder, behov og effektivitet. Oplev Colgate®-produkterne her på rossmann.dk, og få dit smil til at skinne!

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   13 .95 kr.
   Colgate
   Sensation White-tandpasta
   75 ml (1 L = 226,00 kr.)
   16 .95 kr.
   13 .95 kr.
   37 .95 kr.
   37 .95 kr.
   Colgate
   Original-tandpasta
   75 ml (1 L = 386,00 kr.)
   28 .95 kr.
   28 .95 kr.
   Colgate
   Max White Medium-tandbørste 1+1
   2 stk. (1 stk. = 12,98 kr.)
   25 .95 kr.
   Colgate
   Extra Clean-tandbørste medium
   3 stk. (1 stk. = 6,32 kr.)
   18 .95 kr.
   21 .95 kr.
   23 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Få god mundhygiejne med Colgate

   Tandpleje og mundhygiejne er vigtigt. Colgate hjælper med at yde en god og effektiv beskyttelse af tænder og tandkød samt at opretholde en god mundhygiejne. Colgates tandpasta indeholder flour, som er med til at gøre tandemaljen mere stærk og modstandsdygtig over for de skadelige syrer, som vi får fra forskellige mad- og drikkevarer. Flour er også forebyggende mod huller i tænderne. Colgates produkter kan bruges af både børn og voksne, og hos Rossmann finder du blandt andet tandbørster, mundskyl og tandpasta. Vælg mellem flere forskellige varianter af tandpasta eller vælg en mundskyl, der dræber bakterierne i munden og modvirker dårlig ånde. Alle disse produkter er et vigtigt skridt på vejen mod en god mundhygiejne.

   Et sundt smil med Colgate

   Colgate kom på markedet i 1873 og er siden da blevet én af de helt klassiske tandplejemærker, der kan findes i over halvdelen af alle husstande i verden. Brandet har gennem årene modtaget utallige priser og anerkendelser for deres produkter, og gør sig hele tiden umage for at hæve standarden for tandpleje, uanset om det er at skabe nye sunde vaner som barn eller senere i livet. Hos Colgate er bæredygtighed ligeledes højt på agendaen. Colgate leder nemlig altid efter en bedre og mere bæredygtig måde at fremstille deres produkter og emballage på. Med andre ord arbejder Colgate hver dag på at give alle sunde smil og engagerer sig i at skabe en sundere planet. Find dit favorit produkt fra Colgate hos Rossmann i dag og opnå et sundt smil, hele livet.

   Køb Colgate online hos Rossmann

   Hos Rossmann har vi et stort udvalg af forskellige produkter fra Colgate, så du har et varieret sortiment at gå på opdagelse i. Du finder tandbørster, mundskyl og ikke mindst tandpasta for enhver smag. Udvalget af tandpasta rummer forskellige slags - både normale, nogen mod isninger i tænderne og nogen, der virker dybdegående mod misfarvning på tænderne. Hvis du er på udkig efter tandpasta fra Colgate, vil du helt sikkert også få brug for andre produkter til din mundhygiejne som eksempelvis tandtråd, tungerenser eller måske børstehoveder til din tandbørste.

   Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her kan du finde eksklusive tilbud, information om nye produkter og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.