Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker
   Cantu haircare

   Cantu - perfekt til struktureret hår

   Cantu ved, at krøllet, kruset og bølget hår har brug for anden pleje end naturligt glat hår. Derfor har Cantu dedikeret sig til at levere hårplejeprodukter, der er designet til netop disse hårtyper. Produktsortimentet omfatter et bredt udvalg af hår- og andre skønhedsprodukter, lige fra balsam til shampoo.

   25 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   74.95 kr.
   60.95 kr.
   56.95 kr.
   74.95 kr.
   74.95 kr.
   60.95 kr.
   Cantu
   Carbon Melt Resistant Combs
   2 stk. (1 stk. = 37,48 kr.)
   74.95 kr.
   74.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Hjemme under den varme sol i Texas

   Dallas, hovedstaden i den amerikanske delstat Texas, er hjemsted for Cantu. Den varme sol i den sandede stat i den sydlige del af USA giver helt særlige udfordringer for hår. For at bekæmpe tørhed, falmning og skørhed har hjernerne bag brandet udviklet en bred vifte af produkter, der giver tekstureret hår, hvad det har brug for i enhver hverdagssituation.

   Med opkøbet af PDC Brands har brandet også tilføjet hudplejeprodukter til sin portefølje.

   I årenes løb er serien konstant blevet udvidet og forfinet for at tilbyde passende pleje til en bred vifte af hårtyper. For yderligere at forbedre det holistiske koncept er hudplejeprodukter også blevet udviklet og føjet til porteføljen.

   Mangfoldighed i hårpleje: Cantu-produkter

   Fugt, vitaminer og naturlige ingredienser, fx fra planteolier, danner grundlaget for Cantus produktformler. Med sin formel har mærket etableret en fast plads på plejemarkedet for tekstureret hår og har allerede modtaget flere priser for sine effektive hårplejeprodukter. Den texanske producent opdeler grundlæggende sine hårplejeprodukter i fire kategorier. I overensstemmelse hermed er der udviklet fire produktserier til

   • Krøller 
   • Bølget hår 
   • Kruset hår 
   • Glattet hår

   Den grundlæggende formel for de forskellige plejeprodukter adskiller sig kun i nuancer. Derudover er serierne raffinerede for at imødekomme de specifikke krav fra hver hårtype. Plantebaserede ingredienser spiller altid en vigtig rolle. Producenten er overbevist om, at fornuftig, bæredygtig hårpleje kun er mulig, hvis der bruges naturlige stoffer som olivenolie, mandelmælk eller jojoba.

   En af Cantus hemmeligheder er sheasmør

   Målet med mærkets plejeprodukter er stærkt og sundt hår. For at opnå dette er Cantu afhængig af sheasmør, hvis naturlige kraft udnyttes til alle hårplejeprodukter. Fedtstoffet, som indeholder en lang række nyttige stoffer, udvindes af frugten fra sheatræet:

   • Linolsyre 
   • Betakaroten 
   • E-vitamin 
   • Allantoin 
   • Omega-3-fedtsyrer

   Linolsyre understøtter fugtbalancen. Betakaroten og E-vitamin, der fungerer som antioxidanter, eliminerer skadelige stoffer og sikrer sundere celler. Omega-3-fedtsyrer er med til at regulere hormonbalancen. Allantoin fungerer som en celleregenerator, hvilket især gavner håret.

   Fællesskabet bag brandet

   Producenten kalder sine mest loyale fans for The Crew og tilbyder alle mulige muligheder for interaktion. Et eksempel er Curl Awards, som afholdes hvert år. De smukkeste krøller, bølger og lignende efterlyses via de sociale medier, og vinderne belønnes med ekstra plejeprodukter. "Elevate"-programmet tilbyder også en platform, der er designet til at styrke sorte iværksættere for at få en varig indvirkning på hårplejebranchen.

   Cantu støtter forretningspartnere fra lokalsamfundet i deres vækst for at gengælde den kærlighed, som virksomheden modtager.

   Cantu hos ROSSMANN

   At købe Cantu-produkter betyder at give struktureret hår den pleje, det har brug for. Sunde krøller, fine poptrækkerkrøller eller vidunderlige bølger kan kun skinne, hvis de får den rigtige pleje. Takket være naturlige ingredienser, sheasmørrets kraft og en intelligent formel tilbyder mærket de perfekte produkter til netop det. Hos ROSSMANN kan du købe et bredt udvalg af Cantus farverige produktsortiment og give dit strukturerede hår den pleje, det fortjener.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.