Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Betty Barclay

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   Spar 25%
   77 .97 kr.
   103,95 kr.
   Spar 25% Nyhed
   70 .47 kr.
   93,95 kr.
   Spar 25%
   77 .97 kr.
   103,95 kr.
   Spar 25%
   98 .97 kr.
   131,95 kr.
   Spar 25%
   77 .97 kr.
   103,95 kr.
   Spar 25%
   84 .72 kr.
   112,95 kr.

   Hvad er Betty Barclay

   Betty Barclay er et veletableret og bredt anerkendt tysk mærke inden for modeverdenen. De er kendt for alt lige fra modetøj til accessories og parfumer. Deres produkter er rettet mod kvinder, der sætter pris på et sofistikeret og elegant look. Femininitet må siges at være en rød tråd i deres sortiment, som henvender sig til dem, der er vilde med mode. Foruden deres fokus på æstetik er mærket også kendt for at gøre en dyd ud af den gode kvalitet. Klæder du dig i Betty Barclay, kan du uden problemer klæde dig på til både hverdag og til særlige anledninger. Hvis du endnu ikke kender til Betty Barclay, kan det meget vel være, at du finder nogle nye favoritter, såsom en ny parfume, her på siden.

   Feminine dufte i flotte flasker 

   Til et flot outfit hører ofte også den rette duft for at fuldende den personlige stil. Heldigvis har Betty Barclay ikke kun kastet deres kærlighed over moderigtigt tøj, men også en lang række parfumer, der bærer præg af mærkets overordnede kærlighed til et tidsløst feminint udtryk i god kvalitet. Duftene har endda fået fine navne såsom Precious Moments, Bohemian Romance, Pure Sun og flere til. Mange af Betty Barclays parfumer har sensuelle, romantiske og feminine dufte med spændende og behagelige noter, der leder tankerne hen på blomster og frugter. Alle disse skønne dufte er opbevaret i smukke flasker, hvor det er tydeligt at se, at der er kræset om detaljerne. Flaskerne har milde, glade og lyse farver, som matcher deres indhold på en gennemført måde. Det er med andre ord produkter, som du uden tvivl kan have til at stå fremme og pynte på bordet. Husk at parfumer ikke bør opbevares steder, hvor de er disponeret for direkte sollys.

   Køb parfumer fra Betty Barclay online hos Rossmann 

   Hos Rossmann kan du gå på opdagelse i vores brede online udvalg af parfumer fra Betty Barclay. Hvis du ikke har fået dufte nok, kan du med fordel fortsætte dine indkøb i vores store sortiment af parfumer til kvinder og læse vores guide til at finde den perfekte duft. Når du har fyldt din kurv, har vi sørget for, at det er let og enkelt at få dine varer bestilt sikkert hjem. Ønsker du mere inspiration til din hverdag, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan finde gode tilbud, tips og tricks og meget mere. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.