Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Alle Mærker

   Alle Mærker
   adidas

   adidas plejeprodukter - det bedste for atleter, og det bedste for dig!

   adidas har gjort det til sin mission at give hver atlet det bedste udstyr til ham eller hende - det er kernen i alle mærkets produktlinjer og innovationer. Mange års ekspertise og samarbejde med atleter danner også grundlaget for innovative kropsplejeserier, der er optimalt skræddersyet til den hud, der belastes af sport. Efter intensiv træning og regelmæssige brusebade har vores hud brug for hurtig regenerering og energi, fordi huden er vores ultimative sportsudstyr! Find de adidas hudplejeprodukter, der passer til dig hos ROSSMANN, og bestil dem nemt online.

   24 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Nyhed
   23.95 kr.
   37.95 kr.
   178.95 kr.
   adidas
   Flydende sæbe
   250 ml (1 L = 95,80 kr.)
   23.95 kr.
   74.95 kr.
   adidas
   Ice Dive, EdT 50 ml
   50 ml (1 L = 1.499,00 kr.)
   74.95 kr.
   74.95 kr.
   25.95 kr.
   25.95 kr.
   23.95 kr.
   25.95 kr.
   37.95 kr.
   74.95 kr.
   25.95 kr.
   74.95 kr.
   23.95 kr.
   23.95 kr.
   25.95 kr.
   23.95 kr.
   25.95 kr.
   23.95 kr.
   23.95 kr.
   25.95 kr.
   Ikke på lager

   adidas kropspleje - fordi din hud er dit ultimative sportsudstyr! 

   Det er på tide at betragte din hud som en del af dit sportsudstyr og kropspleje før og efter sport som en del af din træning - både for eliteatleter og amatørsportsfolk. Ud over de positive effekter kan regelmæssig sport også forårsage friktion på hudens overflade, hvilket kan fører til irritation. Det er netop her, at adidas kommer ind i billedet. Plejeprodukterne plejer ikke kun huden, men regenererer den samtidig i dybden.

   Én af adidas' populære serier er Active Skin & Mind-produktserien, som er udviklet i samarbejde med sportsforskere og dermatologer og omfatter deodoranter og showergels. adidas' kropsplejeprodukter indeholder et glycerin-hyaluronsyrekompleks. Sammenlignet med ubehandlet hud giver dette specielle kompleks op til 31% mere fugt, hvilket understøtter hurtig hudregenerering og beskytter mod tørhed på samme tid.

   adidas plejeprodukter: Deodoranter og antiperspirante sprays

   Deodoranterne og antiperspiranterne i adidas' kropsplejeserie giver effektiv beskyttelse og en langtidsholdbar duft. Ubehagelig kropslugt skyldes bakterier, der nedbryder sved på huden. Det er præcis her, adidas' antiperspiranter kommer ind i billedet. Takket være den integrerede Smart Body Response-teknologi, som frigiver en frisk duft som reaktion på kropstemperatur og sved, giver antiperspirantsprayene 72 timers beskyttelse mod lugt og sved. Plejeproduktporteføljen omfatter også deodorantkropsprays, der lover en maksimal friskhedsoplevelse med en ekstra langvarig duftsammensætning i op til 48 timer.

   Deodoranterne og antiperspiranterne fås også i forskellige varianter til forskellige behov:

   • Pålidelig beskyttelse mod opbygning af lugt med ekstra langvarig friskhed
   • Langvarig ekstra beskyttelse mod kropslugt og fugt
   • Beskyttelse mod pletter og rester fra plejeprodukter
   • Forskellige dufte fra træagtig-citrusagtig til frugtagtig-blomsteragtig

   Dynamiske dufte og plejeprodukter: Parfumer og aftershaves

   Rene dufte til et selvsikkert udseende: Den sporty type har brug for en duft, der virkelig fremhæver hans atletiske side. Med adidas-dufte føler du dig sporty og energisk. De fleste dufte fås i form af flere plejeprodukter, fra aftershave til deodorant, bodyspray og showergel i forskellige størrelser.

   Aromatisk-citrusagtig

   Med den aromatisk-citrusagtige herreduft fra adidas Ice Dive-serien på huden legemliggør du nerven og modet hos professionelle, for hvem alt er muligt inden for sport. Kombinationen af moskus og cedertræ som bundnoter, lavendel, noter af grøn pære og kanel som hjertenoter, citron, mandarin og basilikum som topnoter i plejeprodukterne inspirerer til selvtillid og risikovillighed.

   Træagtig og dynamisk

   Kropsplejemærkets dufte er ideelle til en aktiv livsstil. Uanset om det er fra tennisturneringen til middagsselskabet, fra fodboldkampen til baren eller fra hjemmetræningen til restauranten - den træagtige, dynamiske duft fra adidas Victory League-serien minder om holdånd og individuel styrke. Aromaerne af citron og mandarin, basilikum og noter af frisk græs, raffineret med lavendel, kanel og aromatisk cedertræ og toppet med noter af moskus formidler indre styrke og udholdenhed - på banen, på arbejdet eller til den næste fest.

   Et stærkt bidrag til bæredygtighed og miljø

   Som mærke inden for personlig pleje har adidas i årevis været med til at beskytte miljøet. Virksomhedens indsats er primært rettet mod løbende at udvikle sine plejeprodukter og dermed reducere deres CO2-fodaftryk og plastaffald.

   Som et bidrag til at undgå plastaffald anvender brandet en større andel af genanvendte komponenter i den nye emballage til plejeprodukterne, med op til 100 % genanvendt plast i shower gel-flaskerne¹, op til 25 % genanvendt glas² i emballagen til deodorant roll-ons og FSC-certificerede papirfoldeæsker til duftene. Derudover omfatter plejeproduktsortimentet bæredygtige formater såsom shower gel refill bags lavet af mono-materiale, som effektivt kan spare emballagemateriale.

   ¹ omfatter ikke tilsætningsstoffer, lukning og mærkning.
   ² gælder for duft- og roll-on-glasflasker.

   Selvsikre dufte og plejeprodukter til toppræstationer

   Brandet ved præcis, hvad atleter har brug for til at præstere deres bedste, og ikke kun når det kommer til at producere sportstøj, sportssko og andet træningstilbehør. Plejeprodukterne og deres selvsikre dufte støtter atleter i deres dagligdag, i træningen og i alle deres bestræbelser. Udvalgte adidas plejeprodukter kan bestilles i ROSSMANNs online shop.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.